Tiroler Zugspitz Arena

Lermoos, Ehrwald en Zugspitzplatt

Tiroler Zugspitz Arena
Tiroler Zugspitz Arena: Blauwe piste 49 km
49 km
Tiroler Zugspitz Arena: Rode piste 58 km
58 km
Tiroler Zugspitz Arena: Zwarte piste 14 km
14 km
Tiroler Zugspitz Arena: Langlauf loipes 174 km
174 km
Tiroler Zugspitz Arena: Totaal km. skipiste 121 km
121 km
Tiroler Zugspitz Arena: Pistehoogte 1000-2830 meter
1000-2830 meter
Tiroler Zugspitz Arena: Totaal skiliften 47
47
Tiroler Zugspitz Arena: Sneeuwkanonnen Ja
Ja


Ehrwald, Biberwier, Lermoos, Berwang en Bichlbach

De vijf dorpen van de Zugspitz Arena liggen slechts een paar kilometer van elkaar verwijderd in een langgerekt Tiroler dal. Door de bouw van de de Ehrwalder Zugspitzbahn werden de skimogelijkheden van de plaatsjes ineens sterk uitgebreid met de sneeuwzekere hellingen van een grote gletscher op een hoogte van meer dan 2800 meter. Ondanks alle keuze mogelijkheden en voordelen, zijn de prijzen schappelijk gebleven. Daarom brengen veel prijsbewuste gezinnen hun vakantie hier door.

Ehrwald, Ehrwalder Alm, Zugspitzplatt

Direct vanuit het dorp zijn de skiliften bereikbaar. Geen bus of auto nodig dus. Middels de sleepliften kunt u zelfs naar het dalstation van het Zugspittzplatt skiŽn. Op de gletscher is het tot het voorjaar goed skiŽn, voor beginners, allrounders en snowboarders! Bent u geen vergevorderde skiŽr, moet u wel met de gondel weer naar beneden. Lager gelegen vindt u de Ehrwalder Alm met uitgestrekte hellingen, waar de sneeuwcondities dankzij de sneeuwkannonen tot de late winter goed zijn. Er is een mooie, hoog gelegen langlaufloipe richting de Seebensee.

Biberwier-Marienberg

Na Ehrwald komt Biberwier stil over. Toch biedt het met liften naar de Marienbergjoch een mooi skigebiedje met een brede en vlakke skiweide tot een hoogte van bijna 1800m.

Lermoos-Grubigstein

Lermoos is een druk, gezellig dorp met mogelijkheden voor het hele gezin. De pistes bereiken een hoogte van ruim 2100m. en zijn merendeel blauw en rood. Snowboarders zijn er welkom. Lermoos maakt deel uit van een langlaufgebied dat in totaal 200 km. omvat! En ook voor wandelaars is het er goed toeven, met 30km. wandelpaden op de Moosvlakte. Verder biedt het dorp een openbare sauna en zwembad

Berwang-Bichlbach

Berwang tenslotte ligt rustig op een uitgestrekte bergweide met brede, redelijk eenvoudige skihellingen, ideaal voor gezinnen en beginners. Ook wandelaars komen hier aan hun trekken!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres