Oostenrijk

Tirol

De Tiroler OUT! Vakantiehuizen geconcentreerd in een vijftal fraaie gebieden.

Zugspitze Arena

Onder het Duitse Füssen (kastelengebied met o.a. het bekende Neuschwanstein) ten zuiden van Reutte vindt U vakantiewoningen in en rondom de zogenaamde Zugspitze Arena. Het gebied kent een aantal leuke recreatiemeren (Heiterwanger See, Plansee) en het zeer bezienswaardige Schloß Ehrenberg.

Oberinntal & Pitztal

Neemt U de Fernpas dan bieden zich vier fantastische dalen aan voor een onvergetelijk OUT! Vakantie. Van west naar oost: het Oberinntal (omgeving Serfaus), het intieme Pitztal, het levendige Oetztal en het bekende Stubaital. Ten zuiden van de laatste drie dalen vindt U het grootste aaneengesloten hooggebergte-/gletschergebied van Europa. De gletschers bieden praktisch het gehele jaar wintersportmogelijkheden.

Oetztal

In het Oetztal vindt U o.a. het Aqua Dome te Längenfeld, het Oetzidorf te Umhausen en Area 47 in Oetztal-Bahnhof. Area 47 is Europa's grootste outdoorpark. Zo vermaken watersport liefhebbers zich in het 20.000m² grote waterparadijs met 6 reuze glijbanen, waaronder de steilste van Europa. Voor meer actie zijn er mogelijkheden voor raften, kanoën, canyoning, en er ligt een reusachtige schans over het water waar freestylers met mountainbikes overheen kunnen denderen. De 27m hoge springtoren aan de oever zorgt ervoor dat het durfals aan niets ontbreekt.

Wilder Kaiser gebied

Meer oostelijk vindt U OUT! in Ellmau te midden van de fraaie driehoek Kufstein, St. Johann en Kitzbuhel. We praten dan over het indrukwekkende Wilder Kaiser gebied. Een bestemming voor het hele jaar. Hoogwaardige wintersportfaciliteiten en een gevarieerd toeristisch aanbod buiten het wintersport seizoen. Voor jong en oud. Denk aan Ellmi's Zauberwelt, de Wilder Kaiser Golfbaan te Ellmau.

Stubaital

Vlak voor de Brennerpas buigt U rechtsaf het bekende Stubaital in. Direkt bakent zich eeuwig wit hooggebergte (Stubailtaler Alpen) aan de horizon af met een indrukwekkende gletscher tong. Het relatief korte dal is een uitstekende uitvals basis voor onvergetelijke wandelingen/MTB-tochten naar bijv. de vele hutten links en rechts van dit dal. Vanaf de noordelijk van het Stubaital gelegen uitzichtspunten ervaart U fantastische panorama's op een ongerepte berg- en gletscherwereld en zijn bijv. de kleinere Ober- en Unterbergtäler gelijktijdig zichtbaar.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres