Vakantiehuizen Noordwest Spanje

Vakantiewoningen van Baskenland tot Santiago

Huur een vakantiehuis in Noordwest Spanje

Noordwest Spanje is misschien wel dť representant van het ťcht andere Spanje. Verbaas u vanuit deze Spaanse vakantiehuizen van Baskenland tot Santiago de Compostela, van de ongelooflijke mooie en gevarieerde landschappelijke hoogtepunten.

Baskenland

U vindt onze Baskische vakantiehuizen nabij San Sebastian tegen de spectaculaire Spaans/Franse PyreneeŽn. Een bijzondere vakantieregio met een geheel eigen identiteit en historie.

IIlanes, Costa Verde

Meer in westelijke richting, de kust voor de Golf van Biskaje volgend, richting de fraaie Costa Verde, passeert u de intieme strandjes nabij Ilanes. Leuke zandstrandje in baaien van indrukwekkende rotspartijen. Daar heb je nog 's een strandvakantie vanuit een OUT! Vakantiehuis!

Picos de Europas

Dit fraaie achterland van hooggebergte aan de Noordspaanse kust met de 'pieken van Europa', is een Unesco-werelderfgoedgebied. Met een vakantiehuis nabij de Picos de Europas combineert u op een unieke wijze een vakantie aan zee en een vakantie in de bergen.

Las Medulas

Las Medulas is eveneens door de Unesco als werelderfgoed gekenmerkt. Dit vakantiegebied bestaat uit een fascinerend landschap van rode zandsteen. De Romeinen delfden er goud. De manier waarop zij dat deden heeft het gebied de karakteristieke kenmerken gegeven: het poreus maken en gedeeltelijk laten instorten van de bergen. Vanuit uw vakantiewoning in Noordwest Spanje moet een bezoek aan Las Medulas in de provincie Leon toch echt op de agenda staan.

GaliciŽ, Santiago de Compastela

En dan eindigt onze reis van de PyreneeŽn tot de grens met Portugal, een avontuurlijke tocht van San Sebastian tot GaliciŽ, in het wereldberoemde Santiago de Compastela. Een bedevaartsoord dat ongeacht de motieven achter een bezoek, zeer fascinerend is.

Met een vakantiehuis centraal in Noordwest Spanje of hoppend van vakantiehuis naar vakantiehuis in deze regio, beleeft u een unieke vakantie in ons eigen Europa!