Massif du Dévoluy

Superdévoluy - La Joue du Loup

Massif du Dévoluy
Massif du Dévoluy: Blauwe piste 16 km
16 km
Massif du Dévoluy: Rode piste 43 km
43 km
Massif du Dévoluy: Zwarte piste 41 km
41 km
Massif du Dévoluy: Langlauf loipes 44 km
44 km
Massif du Dévoluy: Totaal km. skipiste 100 km
100 km
Massif du Dévoluy: Pistehoogte 1500-2500 meter
1500-2500 meter
Massif du Dévoluy: Totaal skiliften 29
29
Massif du Dévoluy: Sneeuwkanonnen Ja
Ja


Superdévoluy en de Pic de Bure

Superdevoluy is een gebied met ruim 100 km aan pistes op de noordhellingen, aan de voet van de Pic de Bure (2709m.), waaronder veel lange rode en zwarte. In de lagere delen zijn ook blauwe pistes te vinden.


Het dorp Dévoluy en buckelpistes!

Het dorp Superdévoluy heeft het concept van alles onder een dak, appartementen, VVV-kantoor, winkeltjes, restaurantjes, uitgaansgelegenheden, etc. Een prima locatie voor jongeren met als absoluut belangrijkste voordeel dat de liften nooit verder dan 100m. van uw appartement verwijderd zijn.
Het skigebied is over de top van de Pierra d'Agnières verbonden met het kleine skigebied van Joue du Loup. Verder zijn er een drietal buckelpistes; Le Mur, Le Pierra en Le Clos des Martin. Verder prima off-piste en horecamogelijkheden!


La Joue du Loup en St. Etienne

La Joue du Loup, naast St. Etienne het andere dorp dat toegang heeft tot het gebied, is wat vriendelijker met wat kleinere gebouwen. Het heeft dezelfde faciliteiten als Superdévoluy, maar helaas geen overdekt zwembad. Het skigebied van Joue du Loup is wat kleiner maar heeft middels zowel een rode als een blauwe piste een koppeling met het gebied van Superdévoluy.

Snowboarders, Wandelaars en Langlaufers

Snowboarders vinden op de piste van Les Meules een half-pipe, quarterpipe, meerdere jumps en een boardercross. Maar ook de langlaufers kunnen hier terecht! Beide dorpen hebben uitgebreide mogelijkheden die met elkaar in verbinding staan. Tussen de dorpen ligt ook een prima wandelgebied, waar ook Bigfoot-wandelingen zijn uitgezet.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres