• Een websitevermelding

    Dit kost het

Wat kost een websitevermelding

Mogelijkheden en tarievenJouw vakantiehuis aanmelden voor
ons zilveren jubileumjaar 2024?
Dan hebben wij bijzondere mogelijkheden:
klik HIER voor mooie kortingen op
'de 5 stappen naar een huis vol gasten'!De website van OUT! Vakantiehuizen

OUT! Vakantiehuizen biedt derden diverse mogelijkheden om via OutVakantiehuizen.nl vakantie-accommodatie (privé vakantiehuis. bungalowpark, groepsaccommodatie, (city)appartement, B&B of Boutique Hotel) gericht onder de aandacht van de gewenste doelgroep te brengen. Bedenk dat u bij OUT! Vakantiehuizen op een ruim 20 jaar goed boekende website staat. De website bedient een hoogwaardig gastenbestand van zo'n 200.000 Nederlandse en Vlaamse families. U kunt stoppen met het zoeken naar (nieuwe) gasten: u heeft ze gevonden!

Op deze tariefkaart vindt u een handig en vergelijkend overzicht van onderstaande mogelijheden (inc. kosten).


Kies voor een vakantiehuisvermelding ZONDER insite boekingsmogelijkheid

1. Adverteren

Let op: i.v.m. ons 25 jarig bestaan ontvangt u op alle advertentietarieven 25% korting!

1a. Vast adverteren

1b. Responsive adverteren

Voor beide advertentievormen geldt een vast periodetarief en er worden geen provisies in rekening gebracht. Prospects worden naar de website van de adverteerder doorgelinkt. Klik hier voor alle detailinformatie.

Kies voor een vakantiehuisvermelding MET insite boekingsmogelijkheid

Bij een vermelding met insite boekingsmogelijkheid hoort ten behoeve van het online kúnnen boeken of aanvragen, altijd een actueel te houden kalender en een complete online prijslijst. Boekingen/aanvragen worden 'no cure, no pay' op provisiebasis afgerekend. Gaat u voor Brons, Zilver of Goud? Vind hier eem uitgebreide beschrijving van die pakketten en bekijk het samenvattend/vergelijkend kostenoverzicht.

2. Brons: de gesponsorde aanbieding

Advertentie met planning- en prijsmodule. Webbezoekers boeken met behulp van het OUT! reserveringssysteem op de achtergrond DIRECT bij de adverteerder/verhuurder. De verhuurder handelt zelf de boeking volledig af.

3. Zilver: de bemiddelings-/reisburo-aanbieding

Webbezoekers boeken via OUT! Vakantiehuizen uw vakantiehuis onder de OUT!-boekingsvoorwaarden maar met vergaande mogelijkheden voor eigen voorwaarden van individuele dienstverleners. OUT! funktioneert als boekingskantoor (vergelijk het met de rol van een 'reisburo' versus die van 'touroperator' onder de volgende optie). LET OP: In verband met ons 25-jarig bestaan betaalt u voor 2024 géen vaste kosten!

4. Goud: de verhuur-/touroperatoraanbieding

Webbezoekers boeken bij OUT! Vakantiehuizen uw vakantiehuis onder de OUT!-boekingsvoorwaarden zonder aanvullende voorwaarden van betekenis. Die duidelijkheid, in combinatie met sluitend planningsbeheer (al dan niet via exclusiviteit voor OUT!) maakt dat OUT! betrokken vakantiehuizen ook via promotie-/verkooppartners kan vermarkten. OUT! funktioneert dan ook als als boekingskantoor voor professionele verkooppartners.

iCal(endar) of een eigen boekbare website?

Lees hier hoe u met een zilveren en gouden samenwerking desgewenst gratis gebruik maakt van onze IT-diensten om uw boekingskalender automatisch met ons en evt. derden te delen of zelfs uw eigen vakantiehuiswebsite direct boekbaar te maken!. Het inschakelen van OUT! betekent niet nóg méér werk, nee: méér boekingen!

Overige vermeldingen/campagnes

Op maat verzorgt OUT! Vakantiehuizen graag promotionele of redactionele vermeldingen op haar website, blogpagina's, in haar DM en/of nieuwsbrieven, en op haar Facebook-, Twitter- of overige sociale mediapagina's. Voor vakantie-accommodatie en gerelateerde produkten/diensten. Neem in geval van interesse a.u.b. contact met ons op (0413 - 385 885, info@outvakantiehuizen.nl). Het is ook mogelijk om van onze publishers services gebruik te maken via externe affiliateprogramma's zoals die van Tradedoubler.


Maak kennis met Pleisures. Pleasures for Leisure.

Exclusieve aanbiedingen voor OUT!-relaties om uw accommodatie mee te verfraaien, uw gastvrijheid mee in te kleuren. Met barbecues/tuindeco, houten fietsen en kunst. Verdien bij wederverkoop aan uw gasten.

Gratis Facebook Promotie

Natuurlijk is de promotie op facebook via de populaire OUT! Vakantiehuizen pagina's (huisdiervriendelijke huizen, groepsaccommodaties, wellness, vakantieparken, visvakantiehuizen, villa's met zwembad, de Belgische Ardennen, etc.) niet ècht gratis. Alleen de èchte OUT! Vakantiehuizen (MET insite boekingsmogelijkheid) worden op onze pagina's gepromoot.
Een uitzondering: "Vakantiehuizen aangeboden en gezocht" is een GRATIS FACEBOOK groep waar vakantiehuis verhuurders en vakantiegangers elkaar kunnen vinden. Speciaal in deze corona-tijd ben je als klant nog op zoek naar een vakantiehuis in eigen land? Of je bent een verhuurder van een of meerdere vakantiehuizen en je vangt ondertussen toch zo hier en daar wat annuleringen uit het buitenland? Of je hebt een groepsaccommodatie en je groepen annuleren, maar je kunt bijv. wel her verhuren aan gezinnen?
Meld je dan nu gratis aan bij deze groep: Vakantiehuizen Aangeboden / Gezocht
Heb je een mooie aanbieding, een korting, een last minute annulering of misschien wil jij je vakantiehuis even aan ons voorstellen? We zijn benieuwd!

Een nieuwe website voor uw vakantiehuis?

In samenwerking met onze partner boncept.nl maken wij desgewenst een gloednieuwe moderne of sfeervolle website voor uw vakantiehuisje, bungalowpark, groepsaccommodatie of zelfs verhuurbedrijf. Desgewenst zorgen wij dan voor een beschikbaarheidsplanning met of zonder een real time prijs- en reserveringmodule.
Boncept.nl realiseert websites van klein tot groot. Samen maken wij voor u al een vakantiehuis (template, max 10 pagina's) website voor slecht 595,- euro, maar voor met OUT! samenwerkende verhuurders (Mèt insite boekingsmogelijkheid) doen we graag een extra mooie aanbieding.
Ook projecten op maat zijn zeer zeker mogelijk. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, bezoek www.Gonvandenbergh.nl (template, klein) tot www.outvakantiehuizen.nl (op maat, groot).

U kunt niet kiezen?

Misschien heeft u wat aan de tips en tricks voor verhuurders... Financiële antwoorden (betaaltermijnen, commisies, BTW enz.) en antwoorden op operationele en beheersvragen vindt u hier.


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres