Groot BrittanniŽ
-Advertentie-

Groot-Brittannie; een fascinerende vakantiebestemming

Groot-BrittanniŽ bestaat uit diverse regio's met elk een eigen gezicht. Zelfs losse graafschappen verschillen onderling vaak als dag en nacht. Engeland, Schotland en Wales zijn ieder uniek, bijzonder en mooi op een geheel eigen manier. Het Britse erfgoed is zowel in de natuur als in de vele historische gebouwen van het land terug te vinden. Het moderne leven laat zich zien in de steden met hun winkels en cultuur van het allerhoogste niveau. Maak ook kennis met de eeuwenoude Britse tradities: paardenraces, crickettoernooien, het bekende 'English breakfast' en de gezellige 'afternoon tea'. De huurprijzen op deze site zijn in euros. Gebruik voor de omrekening van eventuele kosten in Britse Pond: www.wisselkoers.org

Een Engelse cottage in Schotland

Schotland is alles wat u zich ervan voorstelt: whisky, golf, romantiek, kastelen en een van de laatste stukken ongerepte natuur van Europa. De Highlands zijn van uitzonderlijke schoonheid en naast bergen als Ben Nevis zijn er ontelbare kastelen, zoals de Out! favoriet Eilean Donan Castle, aan de toegangsweg van het prachtige Isle of Skye. Met de kinderen gaat u naar Loch Ness en probeert u het monster op camera vast te leggen. Whisky liefhebbers moeten natuurlijk de verschillende trails rijden (laten rijden). Wilt u eens een stad bezoeken, bezoek dan het bruisende Edinburgh of Glasgow. U vindt de Out! Accommodaties in de Schotse Hooglanden (Highland), Grampian, Fife, Stirling, Strathclyde en Ayrshire. Out! Vakantiehuizen biedt een uitgebreid aanbod van stijlvolle vakantiehuizen, cottages, bungalows, vakantieboerderijen en appartementen.

Midden in de natuur van Wales

Wales in het westen van Groot-BrittanniŽ is een prachtig gebied met ruige bergen, veel ruines en burchten en is een uitstekende wandelomgeving. In een decor van woeste bergen, valleien, heidevelden en een prachtig kustgebied biedt Out! Vakantiehuizen accommodaties aan in het noordelijke deel van Wales (Gwynedd). Nooit ver weg van het Snowdonia National Park. Wales betovert de bezoeker met zijn sterke persoonlijkheid en het afwisselende landschap. De Welsh spreken hun eigen Keltische taal, maar zullen u hartelijk ontvangen in het Engels.

Verken de toeristische regio's in Zuid Engeland

Met haar vele prachtige stranden, kastelen, knusse dorpjes, glooiende maar ook ruige landschappen is er in het zuiden van Engeland voor ieder wat wils. Het zuidwesten van Engeland is een gebied van contrasten. U vindt er Gloucestershire, beroemd om het Forest of Dean en de Cotswolds. Het graafschap Dorset is bijna in zijn geheel een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en beschikt bovendien over de beschermde prehistorische Jurassic Coast. Bristol en Bath zijn eeuwenoude steden vol geschiedenis en cultuur. Grote open vlakten en twee verschillende kusten treft u aan in Devon, terwijl er in Cornwall -zelfs geheel omringd door de zee- nog volop sporen van de oude Kelten te vinden zijn. In het zuidoosten treft u in East-Sussex een unieke mengeling van ongerepte natuur, rijke historie, kastelen & tuinen, hippe badplaatsen met strandplezier en de prachtige stad Brighton, ook wel Londen aan zee genoemd.


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.outvakantiehuizen.nl of via het menu bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres