Huur een vakantiehuis in Limburg

Bourgondisch Limburg met een zachte G.

Limburgs hoogtepunten

Het heuvelachtige Limburgse land nodigt uit tot wandelen en fietsen. In het zuiden geniet u van Thermea 2000 en Snowworld, de Maas verder stroomafwaarts ontdekt u vele recreatiemeren en bezoekt u de kasteeltuinen van Arcen, het witte stadje Thorn en met de kids adventureworld of Taurus (Velden), Aardbeienland (Horst) en Kinderpretland (Weert).

Grensmaasvallei

In het zacht glooiende en bijna vlakke noordelijke deel van Zuid-Limburg treft u, op het smalste stuk van Nederland in het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas, een unieke regio aan. Historische steden, nostalgische dorpjes met vergezichten op de Maasoevers en veel kleinschalige attracties en activiteiten.

Heuvelland

In dit golvende landschap liggen nostalgische dorpjes en stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort. Een heel netwerk van fiets- en wandelroutes, is uitgezet, waardoor u zelf uw eigen route n afstand bepaalt. Of sla een balletje op n van de golfbanen die het Heuvelland rijk is. Een andere manier om dit gebied beter te leren kennen, is met Nederlands enige bergspoorbaan.

Valkenburg aan de Geul

Centraal gelegen in Zuid-Limburg, is mergelstad, Valkenburg al ruime tijd d Kerststad van Nederland. De kastelen, waaronder de enige hoogteburcht van Nederland, een steenkolenmijn, musea, attractieparken, kabel- en rodelbaan, een hoog op de Cauberg gelegen thermaal bad n het casino zorgen ervoor dat verveling niet nodig is. Gezellige winkels, restaurants, (verwarmde) terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen typeren het straatbeeld van Valkenburg. Net buiten Valkenburg, in de pittoreske dorpjes rondom Valkenburg wordt u omgeven door veel natuurschoon. In de tuinen rond Ch‚teau St. Gerlach, natuurgebied t Ingendael en het bijna 200 hectare grote natuurgebied het Gerendal vindt u een zee van rust, flora en fauna.

Maastricht

Struin door de brede winkelstraten en verken de smalle straatjes op zoek naar dat ene koopje. Bezoek de grotten of maak een rondvaart op de Maas, en dan vervolgens genieten op het Vrijthof van wat Maastricht culiniar te bieden heeft.

Roermond en Midden Limburg

Winkelen in Roermond betekent winkelen in een historische ambiance. Van boetieks in monumentale panden tot het Designer Outlet. In de directe omgeving van de stad liggen een aantal natuurparken, zoals Nationaal Park De Meinweg, het Swalmdal, de Beegderheide, het Leudal en het Roerdal. Voor iedereen, jong en oud, is er wel iets te beleven bij de Maasplassen. Direct voor de poorten van de stad vormen deze een uitgestrekt waterrecreatiegebied.

Noord-Limburg

Noord-Limburg. Hťťrlijk land. Oogstrelende natuur, zalige streekgerechten, sprekende historie, sluimerende verstilde dorpen, vloeiend dialect en vrolijke folklore. Noord Limburg, Úns land van Maasduinen, Peel en Maas. Misschien wel ťťn van de allermooiste plekjes van het land.
Het gebied De Maasduinen in Noord-Limburg kent een rijke historie. Pittoreske plaatsjes met tal van monumenten zijn heden ten dage de sfeervolle getuigen van roemrijk verleden. Door de enorme variatie in natuur is de Maasduinen d plek bij uitstek voor een actieve doevakantie. De Maas met haar plassen bieden een schitterend decor voor zeilers, surfers en andere vormen van watersport.
Het Land van Peel en Maas tussen het Nationale Park De Groote Peel en de rivier de Maas. U vindt beboste zandgronden, rustieke dorpjes en uitgestrekte akkers tussen het karakteristieke veengebied in het westen en de levendige Maasvallei in het oosten.
Bezoekt u ook het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum in Horst en aardbeienland, een uniek park waar werkelijk alles over aardbeien te zien en te beleven is. Ook Lottum bij de Maas is een bezoek de moeite meer dan waard: een echt rozen≠dorp. Met de kids moet u natuurlijk naar Toverland in Sevenum. Lees ook onze speciale pagina over deze bijzondere streek en vind er snel de bijhorende vakantiehuizen: Peel en Maas

Vakantiehuizen in Limburg zoekt en boekt U op www.out.travel

Zoek en boek daarom snel een OUT! -vakantiehuis in (Zuid-)Limburg. Deze website biedt U handige mogelijkheden zoals de selectie op vakantie thema. Denk aan het huren van een vakantiehuis in Limburg voor senioren, voor een wellness vakantie, vakantiehuizen geschikt of aangepast voor gebruikers van een rolstoel enz.. Op de pagina met onze Specials vind U op rubriek gesorteerd (vakantiehuizen voor gezinnen met kinderen; vakantiewoningen voor senioren; wellness vakantiehuizen; zorgaccommodaties; budgetaccommodaties; luxe vakantievilla's enz.) een aantal interessante vaantiehuizen en groepsaccommodaties. Vergeet Uw vakantievoordeel niet en kijk ook eens onder onze aanbiedingen buiten de zomervakantie of wintersportvakantie in bijvoorbeeld de herfstvakantie kerstvakantie, de krokus- en voorjaarvakantie, met Carnaval, met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Limburg kent in de meivakantie vaak aantrekkelijke korting. En vergeet de lastminutes in Limburg niet. In samenwerking met Weeronline presenteren we de actuele weersverwachting bij Uw vakantiehuis in Zuid-Limburg. Ook op de OUT!-vakantiehuizen in Limburg geniet U van de zekerheden van ANVR en SGR. OUT! Vakantiehuizen biedt U in vakantiewoningen, appartementen, groepsaccommodaties, chalets maar ook vakantieparken en bungalowparken, mobilhomes en caravans. Met of zonder zwembad en in een omgeving met volop mogelijkheden (wandelen, fietsen/mountainbiken, outdoor enz.). Voor met z'n tweetjes, het gehele gezin of de hele familie of de hele groep van vrienden en collega's om bijvoorbeeld te vergaderen eventueel inclusief catering. Zie onze verhuurdersinformatie als U een vakantiehuis in Limburg wilt verhuren. U vindt OUT! Travel Vakantiehuizen in Limburg o.a. in Klimmen, Valkenburg, Schin op Geul, oostrum, Leunen, Bemelen, Ospelijk, Wellerlooi, IJsselsteijn, Merselo

Vakantiegids

U ziet ons aanbod aan vakantiehuizen liever op papier? Dan hebben wij voor U onze vakantiegids met een selektie van 10 jaar OUT! Vakantiehuizen:


Vakantiehuizen op andere vakantiebestemmingen

Het totaal aanbod van OUT! Vakantiehuizen in in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie zoekt & boekt U via onze homepage www.out.travel of via het menu links of bovenaan deze pagina (Gasten/Bestemmingen).

Laten we contact houden!