• anti-allergie vakantiehuizen
Anti-allergie ingerichte vakantiehuizen
-Advertentie-

Aangepaste vakantiehuizen

Als carapatient zijn er gelukkig volop mogelijkheden voor een vakantiehuis of -woning op maat. Deze aangepaste accommodaties vervolgens ook vinden is wat ingewikkelder. Wij willen u met deze website graag van dienst zijn.

Anti-allergie-vakantiehuizen

Deze categorie van vakantiehuizen betreft de cara-woningen. Deze vakantiehuizen hebben verharde vloeren, zijn gegarandeerd huisdier- en rookvrij. Verder zijn er aanpassingen t.a.v. raam-/wandbekleding en beddegoed.

Uitgebreide vakantiehuisbeschrijvingen

Klikt u door op een huis dan vindt u een gedetailleerde beschrijving. Onder het kopje 'eigenschappen' ('gezondheid') vindt u verdere details per vakantieaccommodatie. Zijn er bijv. ookallergiematrassen?

Vragen? Vraag het onze selekteur!

Er blijven vast nog vragen over. Daarvoor kunt u altijd bij ons terecht, 0413-385885, weten we het niet, dan zoeken wij het persoonlijk voor u uit!

Het belangrijkste: altijd een 'vakantie'huis!

Tenslotte willen we nog even kwijt dat al onze accommodaties echte vakantieaccommodaties zijn, zowel qua sfeer, als qua ligging!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres