• Meer informatie over vakantiehuizen?
Vakantiehuizen dichtbij aan zee

De Noordzee Kust is dichtbij!

Of we nu zonnige en warme temperaturen hebben of regenachtig herfstweer met veel wind, zee en strand geven ons altijd een vakantiegevoel. Lekker uitwaaien heet dat. En dat kan in elke seizoen, u hoeft er tenslotte niet ver voor weg. Nederland beschikt over een prachtige kustlijn met lange zandstranden, niet voor niets komen onze oosterburen zo graag naar het Nederlandse strand.
Maar onze oosterburen hebben zelf ook Noordzee strand! Echt waar! Vanuit het Noorden van Nederland ben je er zo, Duitsland met strand en strandjes met van die typische Duitse strandstoelen, zodat je heerlijk uit de wind de eerste zonnestralen kunt opvangen, tot aan Denemarken. En ja, ook zij hebben waddeneilanden!Een van onze vakantiehuizen vindt u dan ook op het #waddeneiland Borkum!
Voor de Nederlanders is het echter ook leuk om eens een modern appartement te boeken aan de Belgische Kust! Combineer je zee en strand met bruisend Oostende, charmante kust plaatsjes als Knokke, de Haan of de Panne, de middeleeuwse stad Brugge direct in het achterland of terug in de Historie naar WOI rondom Ieper en Veurne.
Veel te weinig mensen weten hoe prachtig de Noord Franse kust is! De CŰte d'Opal is een van mijn favorieten, waar zandstrand en rostpartijen en kapen, de cap de gris nez en de hogere cap de Blanc nez, bij helder weer uitzicht geven op de kliffen bij Dover! Nog iets verder naar het zuiden komen we dan via "Paris Plage" (Touquet) in de NormandiŽ met het schilderachtige Honfleur en een aantal serieus charmante badplaatsen, zoals Deauville! Ondertussen is de gemiddelde Hollander al wel een stukje van huis, maar een klein stukje nog en dan staat u op de Landingstranden van D-day, WO II!


Vakantieparken aan zee in Nederland

Aan de Noordzeekust, bijv. voor de Meivakantie!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres