• Meer over groepsuitjes in grote vakantiehuizen
Vakantiehuizen voor groepen

Grote vakantiehuizen

U wilt een groot vakantiehuis voor 10, 20, 40 of 70 personen huren? Voor uw vriendengroep, met de hele familie of met de sportvereniging of wandelclub? Welkom in de groepsaccommodaties van OUT! Vakantiehuizen. Grote vakantiehuizen voor groepen, van eenvoudig tot luxe maat stuk voor stuk echte 'vakantie'huizen. Bekijk met bovenstaande zoekmodule uw persoonlijke selectie van ons totale aanbod grote vakantiehuizen, gebruik bovenstaande links voor accommodaties met vergaderfaciliteiten of onze zorgaccommodaties (cara of rolstoel toegankelijk) of scroll naar beneden voor een eerste selectie van groepshuizen en grote vakantiehuizen tot 20 personen, of nog verder naar beneden vanaf 20 tot 70 personen, in Nederland, grote vakantiehuizen in België, grote vakantiehuizen in Duitsland en grote vakantiehuizen in Frankrijk. Ook voor alle overige Europese bestemmingen hebben wij grotere vakantiehuizen, van villa's met zwembad tot chalets voor uw wintersport! Zoek en boek met de zoekmodule linksboven op deze pagina!
Grote Vakantiehuizen voor groepen tot 20 personen
Vakantiehuizen voor grotere families, vriendengroepen of woongroepen, maar ook zakelijk voor een weekendje brainstormen, voor uw outdoor of teambuildings weekend.
Grote groepen tot 50 personen
Vakantiehuizen voor ècht grote groepen, van een luxe echt groot vakantiehuis (met zwembad?) voor bijvoorbeeld de zakelijke markt, de vriendengroepen en de families, tot een echte groepsaccommodatie voor bijv. uw sport- of andersoortige vereniging, of ten behoeve van jeugdgroepen en kampen.

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres