• Meer over groepsuitjes in grote vakantiehuizen
Vakantiehuizen voor groepen

Grote vakantiehuizen

U wilt een groot vakantiehuis voor 10, 20, 40, 60, 80 personen huren? Voor uw vriendengroep, met de hele familie of met de sportvereniging of wandelclub? Welkom in de groepsaccommodaties van OUT! Vakantiehuizen. Grote vakantiehuizen voor groepen, van eenvoudig tot luxe maat stuk voor stuk echte 'vakantie'huizen. Bekijk met bovenstaande zoekmodule uw persoonlijke selectie van ons totale aanbod grote vakantiehuizen, gebruik bovenstaande links voor accommodaties met vergaderfaciliteiten of onze zorgaccommodaties (cara of rolstoel toegankelijk) of scroll naar beneden voor een eerste selectie van groepshuizen en grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) in Nederland, grote vakantiehuizen in BelgiŽ, grote vakantiehuizen in Duitsland en grote vakantiehuizen in Frankrijk.
Nog beschikbare vakantiehuizen voor PASEN!
De laatste beschikbare grotere vakantiehuizen om samen MET PASEN eieren te zoeken in de prachtige grote tuinen! Geniet met de familie of vrienden van het stiekem ontluikende voorjaar of toch nog zo'n laatste lente-sneeuwbui! Met een riante keuken om samen het feest voor te bereiden. Met pasen weet je het nooit. Brunchen we stiekem al op een terras in de luwte bij een voorjaars zonnetje of maken we een fikse wandeling en warmen we daarna op bij de openhaard of in de sauna. Maakt niet uit toch? Altijd feest!
Nog enkele familiehuizen voor PINKSTEREN
Pinksteren is altijd een super populair lang weekend voor de grote huizen. Hieronder vindt u de laatste nog beschikbare familiehuizen voor 2018. Misschien moet u al eens gaan kijken voor pinksteren 2019...

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres