• Meer over groepsuitjes in grote vakantiehuizen
De mooiste familie vakantiehuizen
Vakantiehuizen voor grotere gezinnen, families, vriendengroepen of woongroepen, maar ook zakelijk voor een weekendje brainstormen, voor uw outdoor of teambuildings weekend.

Grotere groepen
Vakantiehuizen voor ècht grote groepen, van een luxe echt groot vakantiehuis (met zwembad?) voor bijvoorbeeld de zakelijke markt, de vriendengroepen en de families, tot een echte groepsaccommodatie voor bijv. uw sport- of andersoortige vereniging, of ten behoeve van jeugdgroepen en kampen.
Vakantiehuizen voor groepen

Grote vakantiehuizen

U wilt een groot vakantiehuis voor 10, 20, 40 of 70 personen huren? Voor uw vriendengroep, met de hele familie of met de sportvereniging of wandelclub? Welkom in de groepsaccommodaties van OUT! Vakantiehuizen. Grote vakantiehuizen voor groepen, van eenvoudig tot luxe maat stuk voor stuk echte 'vakantie'huizen. Bekijk met bovenstaande zoekmodule uw persoonlijke selectie van ons totale aanbod grote vakantiehuizen, van accommodaties met vergaderfaciliteiten tot onze zorgaccommodaties (cara of rolstoel toegankelijk) of scroll naar beneden voor een eerste selectie van de mooiste familiehuizen in Nederland, België en Duitsland dichtbij, voor uw perfecte weekendje weg met z'n allen! Ook voor alle overige Europese bestemmingen hebben wij grotere vakantiehuizen, van villa's met zwembad tot chalets voor uw wintersport! Een weekje met z'n allen naar een ruim huis met privézwembad in Frankrijk, Spanje of bijv. Kroatië. Maar ook in de zomer zijn ook de grote comfortabele chalets in onze berggebieden aan te raden tegen een acceptable tarief! Kies voor de Franse Alpen, Oostenrijk of Zwitserland! Zoek en boek met de zoekmodule linksboven op deze pagina!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres