• Onze IT-oplossingen

    Zo delen we moeiteloos uw boekingskalender

Zonder moeite, nooit een dubbele boeking meer

Zo eenvoudig beheert u een reserveringskalender

U kent het als vakantiehuisverhuurder wel: overal uw kalender moeten bijhouden. Niet-bijhouden is ook een optie maar dat heeft natuurlijk niet zoveel zin. Echt succesvolle verhuurwebsites steken immers geen moeite in vakantiehuizen met een onbekende bezetting. Bovendien wilt u een onverhoopte boeker natuurlijk niet teleurstellen en.... aanmoedigen om zich in de toekomst niet tot één aanvraag bij één verhuurder voor eenzelfde vakantie te beperken. Op die inefficiency zit niemand te wachten, zeker niet in situaties waarin meerdere partijen met dezelfde accommodatie werken.

Laat de techniek het werk doen

OUT! Vakantiehuizen heeft al 18 jaar ervaring met het in eigen beheer veilig via internet delen van reserveringsplanningen met grote marktpartijen in binnen- en buitenland. Ketens van vakantieparken delen de planningen met OUT! en OUT! deelt haar planningen met professionele wederverkopers zoals boekingsportalen en touroperators zoals bijv. Hometogo en Interhome.

Alleen uw eigen website bijhouden is genoeg

Voornoemde ervaring maakt het automatisch delen van een reserveringskalender van een individuele verhuurder een peuleschil. Omdat OUT! Vakantiehuizen haar IT-oplossingen in eigen beheer ontwikkeld, is bovendien de stap naar maatwerk eenvoudig gemaakt. OUT! Vakantiehuizen leest daarom automatisch alle gangbare kalenders van de eigen website van onze verhuurders uit zodat u als verhuurder alleen uw eigen website actueel hoeft te houden.

Uw eigen website nog online boekbaar maken?

Uw eigen website is nog niet online boekbaar? Als u dat wil, adviseren wij u graag een goede externe oplossing waarmee u bij diverse promotiepartners goed vooruit kan.

Of u neemt een plug-in van OUT! Vakantiehuizen af. Met onze plug-in kunnen boekingen op uw eigen website en boekingen door ons, nooit tot dubbelboekingen leiden! Bovendien blijft u de directe boekingen op uw eigen website gewoon zelf en zonder onze tussenkomst afhandelen.

Gratis

Voor genoemd advieswerk en/of onze plug-in betaalt u niets extra's binnen een zogenaamde zilveren of gouden samenwerking. Het belang van OUT! Vakantiehuizen is gelegen in het verkrijgen van betrouwbare plannngen. Die kunnen krachtiger worden gepromoot en brengen betere resultaten.

Allemaal veel te ingewikkeld?

Elke verhuurder kan ook gewoon beveiligd inloggen op outvakantiehuizen.nl en zijn/haar bezetting invoeren. U mag ons de bezetting zelfs telefonisch of per mail doorgeven, dan voeren wij de noodzakelijke blokkades voor u in. Als u ons trouw en tijdig van uw bezetting op de hoogte houdt, kunnen we zelfs overeenkomen om voor alle zekerheid bij u op aanvraag te boeken. Niet al onze promotiepartners gaan dan nog met uw accommodatie aan de slag maar het geeft u misschien een stukje geruststelling. Aan de andere kant: wij ontzorgen u ook graag volledig en nemen dan al uw reserveringsverkeer uit handen. U kunt zich dan volledig concentreren op uw vakantiehuis en de ontvangst van uw gasten. U kunt altijd nog vrije perioden blokkeren voor eigen directe boekers.

Meer informatie?

Bel (Nederlands nummer/kantoor Veghel: +31 413 385 880) of mail (info@outvakantiehuizen.nl) ons gerust of download de tariefkaart (PDF) met een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken van de diverse mogelijkheden: van 'no cure, no pay' tot betaald adverteren.