• Vakantiehuis verhuren?

    Meld uw (vakantie)huis aan bij OUT! Vakantiehuizen

Zelf uw vakantiehuis verhuren?
Register your holiday home(s)... …crivez votre maison(s)... Melden Sie Ihre Fewo(s) an...

Meld uw vakantiehuis aan op OutVakantiehuizen.nl

U heeft een vakantiehuis of eigen huis waar u graag een vakantiehuis van wilt maken? Meldt uw vakantiehuis dan aan bij OUT! Vakantiehuizen. OUT! Vakantiehuizen biedt u diverse mogelijkheden.
* U kunt basis, voor eigen risico en rekening, voordelig adverteren (bronzen pakket) op outvakantiehuizen.nl met behulp van een professioneel prijs- en reserveringssysteem. U ontvangt zelf af te handelen reserveringen en betaald op commissiebasis.
* Meer professioneel verhuren doet u met het Ziveren pakket. Uw door OUT! Vakantiehuizen gecontroleerde en goedgekeurde advertentie biedt uw toekomstige klanten de mogelijkheid uw vakantiehuis onder de OUT!-boekingsvoorwaarden en e SGR-Garantieregeling te reserveren en biedt tegelijkertijd extra promotiemogelijkheden via OUTvakantiehuizen.nl.
* Voor een optimale bezetting, een persoonlijk op maat gemaakt uitgebreid promotieplan en de zekerheden van het verhuren van uw vakantiehuis onder de OUT!-voorwaarden en de SGR-Garantieregeling kiest u voor een gouden pakket. Van reservering tot verblijf staat OUT! u bij met o.a. service en verzekeringen. Wij nemen de promotie van uw vakantiehuis persoonlijk ter hand, waarbij uw vakantiehuis wordt geprofileerd binnen het OUT!-gastenbestand, op de sociale media en binnen het OUT!-partner-/ en affiliatenetwerk. Wij maken de advertentie graag voor u. Een vrijblijvend Samenwerkingsvoorstel ontvangen, klik hier.


Uw advertentie op OUT! Vakantiehuizen.nl

Voor elk pakket geldt dat u online 1 advertentie per (type) vakantiehuis aan kunt maken. De advertentie bestaat uit een uitgebreide beschijving van uw vakantiehuis en de omgeving, een kaartlocatie, een aantal zoek-eigenschappen (bijv. WIFI, Zwembad, Openhaard), minimaal 5 foto's (maar 25 mag ook), een prijsmodule en een reserveringsmodule. Uw advertentie/uw vakantiehuis wordt op outvakantiehuizen.nl door klanten gevonden indien het vakantiehuis voor de gewenste periode nog beschikbaar is en een prijs is afgegeven. Geef dus per verblijf (midweek, Weekend, Week) per periode al uw prijzen op, anders wordt uw advertentie niet gezien! Nadat u uw advertentie heeft afgerond en is goedgekeurd kunt u zelf gebruik maken van de reserveringsmodule om uw accommodatie bezet te melden! Let wel: Alle advertentie's hebben een reserveringsmodule. De vakantieganger maakt dus online reserveringen!
Zodra u klikt op aanmelden bij een van de pakketten maakt u met uw e-mail adres uw eigen account aan. Nadat u zich middels uw emailadres heeft geÔdentificeerd kunt u alsnog een definitieve keuze maken voor 1 van de pakketten, inclusief de met OUT! overeengekomen commissie/kosten, behorende bij de dienstverlening die u van OUT! Vakantiehuizen zou wensen. Kiest u voor het gouden pakket? Dan kunt u zich ook heel eenvoudig per e-mail vrijblijvend hier aanmelden
Alvorens advertenties definitief worden gemaakt, wordt uw accommodatie geverifiŽerd (pakket brons) of gecontroleerd (pakket zilver/goud). Op die manier blijft OutVakantiehuizen.nl in het belang van alle partijen een vertrouwd vakantie-adres!
Heeft u een vakantiedomein of park en wilt u meerdere vakantieaccommodaties promoten? Dat kan. Zodra uw eerste vakantiehuis advertentie is afgerond en geverifieerd kunt u binnen hetzelfde samenwerkingspakket een tweede (3e, 4e, etc.) advertentie aanmaken.

Pakket BRONS

U wilt alleen maar op een goede website, gericht adverteren en volledig voor eigen risico en rekening zelf de reservering en het verblijf ter plaatse met uw gasten afhandelen? Dan is het bronzen pakket voor u het meest geschikt.
Het bronzen pakket is het voordeligste pakket. Voor een basiscommissie per online doorgestuurde reservering, adverteert u op een kwalitatieve website met een hoogwaardig bezoekersprofiel. De bezoekers komen voornamelijk uit het gasten- en sociale media-bestand van OUT! Vakantiehuizen, vanuit het OUT!-partnernetwerk en de SEA- en SEO-activiteiten van OUT!
Uw vakantieaccommodatie verdwijnt niet in de massa zoals bij de grote boekingsportalen vaak het geval is!
Let wel, de klant op outvakantiehuizen.nl maakt een reservering, neemt GEEN opties of doet GEEN online informatieaanvraag! De klant RESERVEERT! Ter voorkoming van dubbele boekingen en onnodige kosten is het dan ook heel belangrijk dat u uw planning up to date heeft, zodat u geen reserveringen meer hoeft af te zeggen. Verder is het natuurlijk essentieel dat de informatie in uw advertentie correct en compleet is, zodat de klant goed geÔnformeerd is. Denkt u er daarbij ook aan dat u in uw advertentie uw reserverings- en verblijfsvoorwaarden doorgeeft aan uw toekomstige klanten. De klant zal zich tijdens het resereringsproces op outvakantiehuizen.nl akkoord moeten verklaren met uw voorwaarden! Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw betalingsvoorwaarden, eventuele extra kosten ter plaatse, annuleringsvoorwaarden, huisregels zoals verboden te roken, etc.
U ontvangt per reservering een reserveringsbevestiginging per email met daarop alle klantgegevens, en U zorgt zelf voor de bevestigingen, incasso van de huur, reisbescheiden en de eventuele afhandeling van annuleringen, klachten en schades. (Zorg ook daarom dat u uw voorwaarden bij de advertentie duidelijk vermeldt!). OUT! factureert u de commissie (de promotiekosten) over het huurbedrag per doorgestuurde reservering.

Pakket ZILVER

Voor slecht enkele procentpunten extra commissie maakt u al gebruik van het uitgebreidere zilveren pakket! Onder het zilveren pakket profiteert u natuurlijk ook van de sterke basis promotie van OutVakantiehuizen.nl. Maar daar komt nog iets bij. De presentatie van uw vakantiehuis is geen verkooppraatje meer van de adverteerder/verhuurder zelf met alle risico's voor de klant van dien, maar een redactionele vermelding van een vakantiehuisspecialist. OUT! Vakantiehuizen verzorgt de reservering en vakantiegangers boeken uw vakantiehuis onder de OUT!-voorwaarden en betalen de reservering met SGR-zekerheid. Onder dit pakket bestaat ook de mogelijkheid om met extra presentaties op een aantal toepasselijke Promotie Pagina's te adverteren. OUT! kent er diverse: van (rolstoel)aangepaste vakantiehuizen t/m wellnessaccommodaties. Een extra advertentie op een promotie pagina betekent extra promotionele aandacht niet alleen op de website maar zeer zeker ook in de sociale media. Thema-vakantiehuizen doen 't goed! Met het zilveren pakket wordt uw presentatie, indien van toepassing, in ieder geval expliciet en gratis opgenomen op de promotie pagina's voor grote vakantiehuizen, wintersport en huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Met uw aanmelding krijgt u de keuze uit nog een 8-tal thematische promotie pagina's om uw huis extra onder de aandacht te brengen.
Binnen het zilveren pakket maakt de vakantieganger de reservering bij OUT! onder de OUT!-boekingsvoorwaarden, maar u blijft als adverteerder/verhuurder zelf verantwoordelijk voor de levering ter plaatse. Klachten over de situatie ter plekke worden daarom rechtstreeks tussen de gast en u als verhuurder afgehandeld. Mede daarom zijn de gasten niet bij OUT! verzekerd voor schades aan logiesverblijven. OUT! handelt wel de annuleringen af omdat deze aan de boekingsprocedure verbonden zijn.
OUT! rekent maandelijks middels het doorstorten van de ontvangen consumentenreissommen minus de commissie, de toepasselijke verblijven af.

Pakket GOUD

Onder de pakketten brons en zilver heeft u als adverteerder/verhuurder nogal wat te doen en de nodige verantwoordelijkheid te dragen. Geen probleem natuurlijk als u dat leuk vindt en wanneer u daar de tijd voor heeft. Wilt u minder werk en meer gasten dan is pakket goud voor u!
Onder pakket goud verhuurt OUT! Vakantiehuizen ook onder de OUT!-boekingsvoorwaarden. Omdat u echter geen aanvullende eigen voorwaarden van beteknis voert, uw reserveringsplanning onvoorwaardelijk actueel is (via een technische oplossing en/of exclusiviteit voor OUT!); OUT! ook bemiddelt bij kachten/schades kan OUT! functioneren als boekingskantoor voor boekingskantoren.
En dat opent vele deuren! Affiliates en verkooppartners hebben dan qua voorwaarden, betalingen, garantie e.d. immers alleen met OUT! Vakantiehuizen van doen en niet met ontelbare diverse en van elkaar verschillende adverteerders en verhuurders. Schades aan logiesverblijven door de gast en gastklachten worden uniform behandeld. Let wel: juridisch blijven partijen wel zelf verantwoordelijk/aansprakelijk voor hun eigen aandeel in de dienstverlening (de accommodatieverschaffer voor alles met betrekking tot accommodatie/verblijf, het boekingskantoor voor de kwaliteit van de bemiddeling enz.)

OUT! Vakantiehuizen, maar ook onze partners durven onder 'Goud' ťcht te investeren in uw vakantiehuis. Zonder terughoudendheid durft men uw vakantiehuis te vermelden in de sociale media, doet u mee aan loyalty-akties onder de gasten van OUT! en haar partners en wordt er in nieuwsbrieven geschreven over 'onze' vakantiehuizen. Zo kunt u uw vakantiehuis zomaar tegenkomen op grote Duitse en Engelse websites, maar alle reserveringen worden vertrouwd door OUT! Vakantiehuizen afgehandeld. Tevens wordt uw vakantiehuis gratis extra gepresenteerd op alle van toepassing zijnde EXTRA Promotie Pagina's van OUT! Vakantiehuizen. Uw vakantiehuis krijgt een kwaliteitslabel, OUT! neemt daar als touroperator verantwoordelijkheid voor en steekt haar nek voor u uit! Met het gouden pakket heeft u met OUT! vakantiehuizen een promotiepartner gevonden. Wij overleggen graag met u hoe wij uw vakantiehuis beter kunnen promoten, de mooiste presentatie kunnen maken en optimaal kunnen bezetten. U kunt bij ons terecht betreffende advies over prijsstellingen, inrichting, etc.
U hoeft zich voor een gouden pakket ook niet online aan te melden (Mag wel). Wij maken graag de complete presentatie voor u en verwerken uw prijzen voor een optimale zichtbaarheid op onze website. Desgewenst en indien mogelijk komen wij bij u langs vooro.a. een fotoreportage en om persoonlijk kennis te maken. De commissiehoogte voor het gouden pakket ligt niet vast. Deze is afhankelijk van de omzetmogelijkheden via OUTVakantiehuizen.nl van uw vakantiehuis en/of vakantiehuizen. Wilt u graag weten welke commissie wij u in rekening zouden brengen voor een gouden pakket? Meldt u zich dan hier met de nodige informatie over uw vakantiehuis en wij sturen u een persoonlijk Samenwerkingsvoorstel op maat.

Welk pakket voor wie/Belangrijkste verschillen

Of u nu een groot of klein huis verhuurt, of u het er maar een beetje bij doet of professioneel verhuurt, de paketten brons, zilver en brons zijn er voor iedereen.
Bent u vertrouwd met het gebruik van (gratis) advertentiesites, wilt u aan uw werkwijze verder niets veranderen maar merkt u toch dat de resulaten teruglopen dan adviseren wij u pakket brons. U gaat dan extra en gerichter adverteren.
Hecht u er toch wel waarde aan om te laten zien dat u uw verhuur serieus aanpakt en bent middels bijv. goede, marktconforme eigen voorwaarden, voldoende voorbereid op de afhandeling van onverhoopte schades en klachten? Dan zou u er voor kunnen kiezen onder het kwaliteitslabel van de OUT!-boekingsvoorwaarden aan te bieden (zilveren pakket).
Heeft u voor het voorgaande onvoldoende tijd, geld en expertise of wilt u juist qua onderstreping van uw professionele marktbenadering, ook binnen het professionele netwerk (andere boekingskantoren e.d.) worden aangeboden? Dan is het gouden pakket uw pakket! Zonder vaste kosten en met een 'no cure, no pay'-provisie bovendien zowel voor professioneel vakantiepark/groepsaccommodatie-aanbieder, als de particuliere verhuurder van een kleine studio, de optimale promotie-investering. Onder pakket goud wordt er optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij OUT! Vakantiehuizen. Zo hoeft u uw advertentie niet zelf online aan te maken. Meldt u zich hier voor een vrijblijvend Samenwerkingsvoorstel op maat met het bijbehorende persoonlijke commissiepercentage.
NB: onder pakket goud is het real time delen/bijhouden van uw reserveringsplanning op OutVakantiehuizen.nl essentieel! Bij voorkeur online, maar het mag ook nog per mail of telefoon. Onder de pakketten brons en zilver houdt u zelf de planning online bij of . Dit is geen noodzakelijkheid, maar u schaadt zichzelf met een niet-actuele planning (verminderde promotie/mogelijk nodeloze provisie) aanzienlijk. Lees hier hoe u uw eigen planning automatisch aan die van OUT! kunt koppelen.
U wilt helemaal geen reserveringsplanning bijhouden en/of prijzen opgeven in uw advertentie? Ook dan kunt u adverteren op outvakantiehuizen.nl. Tegen een vast (laag) bedrag per periode heeft u een eenvoudige advertentie met een link naar uw eigen website! Lees hier meer over de mogelijkheden of mail naar info@out.travel.