Huisdier(en) gratis!

Jouw huisdier(en) gratis mee naar een Vakantiehuis

OUT! Vakantiehuizen biedt u heel veel vakantiehuizen waar uw huisdier bijzonder welkom is. Soms zelfs zo welkom, dat uw huisdier gratis mee mag! En daartoe beperken we ons op deze pagina. Allemaal vakantiehuizen waar de verhuurder niets extra's vraagt als u uw hond, kat of cavia liever mee neemt als u op vakantie gaat!

Een huisdiervriendelijk vakantiehuis vinden

U vult het invulscherm links bovenaan deze pagina in met uw voorkeuren en zet het vinkje voor huisdieren. Het systeem maakt voor u vervolgens een eerste selectie. Wilt u met meerdere dieren op pad? Dan kunt u vervolgens in de linkerkolom aangeven of u 2 of 3 huisdieren wilt meebrengen. Zoekt u vakantiehuizen waar meer dan 3 huisdieren naar toe kunnen? Zoekt u dan evengoed voor 3 huisdieren. U komt wellicht enkele vakantiehuizen tegen waar u 4 of 5 dieren mee naar toe mag nemen. Maar u mag ook gerust een vakantiehuis met 3 huisdieren uitzoeken. Stuurt u mij dan een mailtje (info@outvakantiehuizen.nl) met het liefst wat informatie over uw honden (welke soort, kennen ze elkaar, brengt u benches mee?), dan neem ik graag contact op met de verhuurder om voor u een oplossing op maat te bespreken.

Mijn huisdier is een paard

Oh, ja, dat kan natuurlijk ook... Maar dan zit je niet op de goede pagina! Ga terug naar onze homepage (klik "home" bovenaan) en maak je selectie (land, aantal personen, etc.). In de linkerkolom kun je dan je selectie verfijnen met "paardestalling" en dan kom je vanzelf op de vakantiehuizen waar jouw paard of pony welkom is en hoe je deze ter plaatse kunt stallen. Heb je behalve een paard ook een hond of kat? Geef dat dan in je eerste selectie op de homepage aan!

Meer keuze?

Niet gevonden wat u zocht? Wij hebben nog veel meer vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn, maar helaas niet gratis. Check voor een uitgebreidere selectie de pagina huisdieren toegestaan.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres