• Ga weg!

    Leuke vakantiehuistips!

    Gecontroleerde vakantiehuizen met garantie
Vakantie

Nieuw Zeeuws-Vlaanderen met de hele groep!


Welkom in deze sfeervolle 12 persoons kwaliteitswoning en geniet van het beste van 2 landen. Come in, find OUT! en ontdek het historische Aardenburg, badplaats Cadzand, het levendige Sluis e.d. van de Zeeuwen en varieer dat met een bezoek aan het Vlaamse Brugge, Knokke, Damme, Gent. Eigenlijk alles op fietsafstand gegroepeerd rond het Belgisch/Nederlandse natuurgebied 'het Zwin'.


Nieuwe vakantiewoningen SardiniŽ


Waar het unieke strand zo vele harten steelt en daarom zoals in ťťn van onze nieuwsbrieven te lezen is, zelf gestolen wordt! SardiniŽ! Wij namen er voor 2019 drie heerlijke vakantiehuisjes op. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr).

Drie heerlijke vakantiehuisjes voor 4-6 personen. Op loopafstand van het strand en/of zelfs met zeezicht! De comfortabele woningen met veel buiten(speel)ruime zijn allemaal gelijkvloers en geschikt voor jong en oud. De airco's houden het binnen lekker koel en als het jou onder het heerlijke, overdekt terras toch te warm wordt, stap je even onder de verfrissende (extra) buitendouche. Buiten de (drukke) augustusmaand met veel Italiaanse toeristen, zijn de woningen verrassend betaalbaar (en is het weer er voor ons noorderlingen misschien nog wel zo aangenaam).

SardiniŽ is een bijzonder veelzijdig eiland. De ruim 2.000km. lange kustlijn varieert van brede zandstranden tot intieme rotsachtige baaitjes en daartussen gezellige vissersplaatsjes. Aan de kust zorgt de verkwikkende 'maestrale'-wind ook in hete, droge zomers voor een aangenaam klimaat. Het (warmere) binnenland is bergachtig en heeft veel te bieden. Zowel cultuurhistorisch/archeologisch met oude ruÔnes (vanaf de bronstijd tot aan de (pre-)Romeinse tijd) en leuke stadjes (kerken/kathedralen, fresco's), als landschappelijk. Verken dat landschap sportief (speleologie, klimmen/abseilen, canyoning) of ontspannen wandelend door bijv. de fraaie kloof naar de Tiscali, een holle, ooit bewoonde berg van het indrukwekkende Barbagia-massief.

Flitsvakantie Zeeland


Deze Zeeuwse nieuwe binnenkomer 2019 zat voor de zomer van 2019 (juli/augustus) snel vol maar er is nog een gaatje: het weekend van 19-21 juli 2019. Geniet er samen (max. 6 personen/huisdieren) van met 50% korting! Grote omheinde tuin!

Er op uit!

Meer zomeraanbiedingenNieuw in de Duitse Eifel

Vanuit deze moderne en comfortabele 4/5p. benedenwoning met leuke buitenruimte loopt u zo de vrije natuur in. Kind- en huisdiervriendelijk, rolstoeltoegankelijk en WIFI!

Le Marche ItaliŽ dit jaar?


Geniet vanuit deze nieuwe 6p. benedenwoning met zwembad van het 'nieuw Toscane': auuthentiek ItaliŽ tussen San Marino en de Adriatische Kust. Come in, find OUT! (Anvr/Sgr)

Nieuw: tussen Lissabon & Algarve


Deze ruime villa (max. 8p.) met zwembad vind je tussen het mooie en grote Alqueva-meer (waterrecreatie, vogelsspotten, vissen) en het Natuurpark Guadiana. Vanwege het ontbreken van licht- en luchtvervuilen een zogenaamde 'Starlight Tourism Destination'. Aan het indrukwekkende Transalentejo-wandelnetwerk. Langs de marmergroeven van de Serra d'Ossa en de sfeervolle (marmer)steden als Borba, Vila Vicosa en Estremoz. Langs de Spaanse grens (regio Sevilla) enz.. Karakteristieke regio met verrassende mogelijkheden. Leuk te combineren met een tussenstop/-verblijf in noordelijk Spanje!

Leuke vakantiehuislijstjes

Onze vakantiehuisselecteurs worden regelmatig om specifieke vakantiehuizen gevraagd. We zetten dan een persoonlijk lijstje op de mail maar hebben ons voorgenomen deze ook zoveel mogelijk op onze website te zetten. Vind ze hier en profiteer!