• Professioneel verhuurder?

    Enjoy our network:

Professionele Verhuurder

BUNGALOWPARKEN, AGENTSCHAPPEN EN TOUROPERATORS

OUT! Travel heeft jarenlange ervaring in de samenwerking met professionele verhuurders, zoals bungalowparken en residenties, maar ook met lokale agentschappen en (inter)nationele touroperators.

  • Promotie en presentatie
  • Voorwaarden
  • Aanmelden?

Promotie en presentatie

Indien u op zoek bent naar een sterke partner voor de promotie en marketing van uw accommodaties op het internet en/of de Nederlandse markt, dan bent u bij ons zondermeer aan het juiste adres.
Onze uitgebreide promotiemogelijkheden vindt u via Promoten via OUT!. Bungalowparken, chaletscamping, residenties en dergelijke kennen op www.out.travel naast de reguliere presentaties (zie Promoten via OUT!) natuurlijk ook een uitgebreide vakantiepark, landgoed, etc. presentatie, met een eigen "zoek en boek" ingang. In deze presentaties wordt minder aandacht besteed aan de individuele bungalows/appartementen/mobile homes, maar juist meer aan de facilteiten van het vakantiepark / domein. Natuurlijk is er een doorlink naar de individuele (type) accommodaties met online, realtime boekingsmogelijkheden.

Voorwaarden

Wij bieden u een zeer flexible, eenvoudige samenwerkingsovereenkomst, volledig op maat. OUT! Travel beschouwt uw prijzen en presentatie's als onderdeel van de overeenkomst. Wij maken reserveringen zoveel mogelijk conform uw voorwaarden betreffende bijv. aankomst/ vertrektijden, servicekosten etc.

Onze belangrijkste voorwaarde is een up-to-date reserveringsplanning. Daardoor hoeven wij niet alleen onze klanten niet teleur te stellen, maar kunnen wij ook onze promotiemiddelen zo optimaal mogelijk inzetten.
Natuurlijk kunnen we dit traditioneel bewerkstelligen middels (flexibele) allotments, waarop u on-line of over e-mail stop sales kunt inboeken.
Maar gezien de expertise van OUT! Travel kijken we ook graag samen met u naar andere technische oplossingen, waarbij u geen allotments hoeft af te geven, maar wij toch beschikken over een up-to-date planning. U kunt hierbij bijv. denken aan XML-oplossingen, waarmee wij onze reserveringsplanningen synchroniseren.

Bent u zelf techisch nog niet zo ver? Ook dan helpen wij u graag. Middels Out!fors-PlanOffice vindt u een overzicht van een aantal oplossingen voor online reserveringssystemen, betreffende beschikbaarheid en prijs en desgewenst de gehele adminstratieve en financiŽle afhandeling. Er is software (Out!fors-Planoffice) voor eigenaren met een of enkele vakantiehuizen, maar ook voor agentschappen en bungalowparken. Desgewenst kan de software op maat worden aangepast. Aangezien het belang van OUT! gelegen is in een rendabele, efficiente samenwerking betreffende de verhuur van de accommodaties is de beschikbare software tegen gereduceerde kostprijs of zelfs gratis beschikbaar. Meer informatie vindt u via Out!fors-PlanOffice

Tenslotte blijft u te allen tijde verantwoordelijk voor de ontvangst, begeleiding en eindcontrole betreffende de vakantieganger ter plaatse.

Er zijn geen vaste kosten verbonden aan onze samenwerking. OUT! Travel werkt op basis van het principe no-cure- no pay, middels zeer gunstige commissiepercentages over de gemeenschappelijke verkoopprijs.

Middels de link Uw samenwerkingscontract vindt u meer informatie.