• aangepaste vakantiehuizen
Rolstoelaangepaste vakantiehuizen
-Advertentie-

Rolstoelaangepaste vakantiehuizen

Welkom in de rolstoelaangepaste vakantiehuizen van OUT! Vakantiehuizen.

Rolstoelaangepast

Deze categorie van OUT! Vakantiehuizen zijn aangepast op gebruik van de vakantiewoning (wonen, koken, sanitair, slapen) door gasten in een rolstoel.

Rolstoeltoegankelijk

Bent u niet helemaal rlstoelgebonden of wordt u begeleid dan zijn wellicht ook de rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen van OUT! interessant voor u. U heeft dan wat meer keus. Deze woning zijn vanwege de (veelal drempelloze) begane grond-ligging of aanwezigheid van een lift i combinatie met voloende bewegingsruimte, toegankelijk voor rolstoelers. Qua gebruik zijn er echter geen extra aangepaste voorzieningen.

Hulpmiddelen nodig?

Informeer bij uw zorgaanbiedere of u gebruik kunt maken van de verstrekkers van tijdelijke hulpmiddelen aan vakantiehuizen. OUT! Vakantiehuizen kan u informeren in hoeverre de lokale beheerders u van betekenis kunnen zijn.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres