• Meer info seniorentoppers OUT! Vakantiehuizen
  • Vakantiehuizen voor actieve senioren
  • Seniorentoppers van Outvakantiehuizen.nl
  • vakantiehuizen ouderen
Seniorentoppers

Favoriete vakantiehuizen van/voor senioren

Wat typeert een senioren accommodatie? Helemaal precies weten wij dat ook niet. Vandaar dat onderstaande selectie grotendeels door onze ietwat oudere gasten is vastgesteld.

De senior vakantieganger aansprekende vakantiehuizen

En dat levert dan een mooie lijst van vakantiehuizen op. Er is een sterke voorkeur voor onze individuele huizen en woningen, met volop ruimte, degelijk meubilair en natuurlijk goede bedden. Vaak zijn de huizen ideaal gelegen voor wandelaars of juist fietsers. Ontdek ze zelf. Come in, find OUT! want om met de woorden van Tineke Schouten te spreken: OUT! is IN!

Om de selectie compleet te maken hebben wij daar de huizen aan toegevoegd die een korting bieden voor 55-plussers (let op de pictogrammen). Het betreft hier veelal een korting van 10% bij huur van een volle week, buiten schoolvakanties en feestdagen. Eventuele extra details vindt u in het logboek van het huis onder beschrijving. Bent u op zoek naar een voordelig vakantiehuis? Kijk dan eens naar onze selectie Budgetvakantiehuizen

Op zoek naar een aangepaste woning?

Veel van onze seniorentoppers zijn gemakkelijk toegangelijk. Maar voor complete selectie van drempelvrije en zelfs rolstoeltoegangelijke vakantiehuizen kijkt u naar anti-allergie.

Vakantiepark

U heeft de voorkeur voor een vakantiepark? Trotse houder van de 55Plus Award in het vorige seizoen was ons vakantiepark te Lichtenvoorde! Geroemd vanwege het comfort van de chalets, de rustige situering op toch een park met alle gewenste voorzieningen en de prachtige fietsomgeving (Lichtenvoorde, Groenlo enz.).

Overwinteren?

Vind de winterzon boven onze Zuid-Europese vakantiehuizen die voor een kort of lang verblijf in de wintermaanden beschikbaar zijn: Overwinteren.
Vakantiehuizen met Senioren (55+) Korting
Behalve vakantiehuizen die door onze senioren bijzonder worden "geliked", zijn er natuurlijk ook verhuurder die u, de ietwat oudere jongere, bijzonder graag ziet komen. Onderstaande huizen bieden een extra kortingen voor senioren. Normaliter 10% op volle weken buiten de schoolvakanties en feestdagen, maar let u op het logboek (onder de beschrijving) voor afwijkende aanbiedingen!!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres