• Volg ons!

    Facebook, Twitter, Instagram, Nieuwsbrief

Over de vakantie praten
Op zoek naar een aanbieding? Oeps verkeerde pagina! Bezoek onze pagina Budgetvakantiehuizen met niet alleen de voordeligste huizen maar ook de linkjes naar onze SEIZOENSAFHANKELIJKE AANBIEDINGEN!

Over de vakantie praten. Vakantie. Een gemakkelijk en leuk gespreksonderwerp. Niet voor niets hebben wij er bij OUT! Vakantiehuizen ons beroep van gemaaklt en zijn we letterlijk 'altijd met vakantie (bezig)'! Doe mee! Volg ons op Twitter, Facebook en/of lees onze nieuwsbrief 'Altijd Vakantietijd'.

-Advertentie-

Altijd als eerste op de hoogte, voordeeltjes en leuke akties

Volg OUT! Vakantiehuizen en je weet dat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe vakantiehuizen, nieuwe aanbiedingen, nieuwe bestemmingen of nieuws over jouw favoriete bestemming. Bovendien kun je via vooral Facebook meedoen aan leuke akties!

Meer over OUT! Vakantiehuizen

Maak op deze website kennis met OUT! Vakantiehuizen en de Outvakkers persoonlijk. Je vindt OUT! Vakantiehuizen verder op:
Facebook:
http://www.facebook.com/out.vakantiehuizen
Twitter:
http://twitter.com/outtraveller
Google+:
http://plus.google.com/+outtravel/
Youtube:
http://www.youtube.com/user/outvakker
Blogs:
o.a. http://outvakantiehuizen.blogspot.nl
Linkedin:
http://www.linkedin.com/company/out-travel-vakantiehuizen

Algemene spelregels bij de sociale media-akties van OUT! Vakantiehuizen:

Bij Volg, (Re)tweet, Like en/of Deel & Win-akties van OUT! Vakantiehuizen waarbij de deelnemer 'kans maakt op' of 'winnen' e.d. in het vooruitzicht wordt gesteld, kiest OUT! Vakantiehuizen per aktie een winnaar uit de deelnemers die op een correcte wijze de spelinstructies hebben gevolgd. OUT! Vakantiehuizen behoudt zich het recht voor om aktieve deelnemers (deelnemers die vaker delen, tweeten, retweeten enz.) meer gewicht toe te kennen binnen de uiteindelijke prijsverloting. OUT! Vakantiehuizen kan echter ook originaliteit belonen. In geen geval kan over de keuze van OUT! Vakantiehuizen/de uitslag worden gecorrespondeerd. Bij akties waarbij deelnemers het 'ontvangen', 'krijgen' e.d. wordt beloofd, ontvangt elke deelnemer de vermelde beloning. OUT! Vakantiehuizen-medewerkers en hun gezinsleden zijn van de akties uitgesloten.

Beschikbaargestelde OUT!-kado-/voordeelbonnen voor verblijf in een vakantiehuis, vermelden de toepasselijke voorwaarden in termen van geldigheid, kortingspercentage en/of geldelijke waarde. Kortingen worden uitsluitend over de aan OUT! Vakantiehuizen verschuldigde huurcomponent van een vakantieverblijf toegekend. Bij beschikbaargestelde vakantieverblijven (gewonnen weekenden e.d.) komen de reiskosten en plaatselijk te betalen kosten voor rekening van de winnaar. Kosten die bij een reguliere boeking, huur van een vakantiehuis aan OUT! te betalen zouden zijn, vormen de gewonnen prijs. Een gewonnen vakantieverblijf kan worden genoten binnen de periode waarin dat verblijf boekbaar is op www.outvakantiehuizen.nl. Gewonnen prijzen maar ook niet meer te verzilveren prijzen (door geldigheidsverlies, assortimentswijzigingen e.d.) kunnen niet tegen geld en/of andere aanspraken worden ingewisseld. Mochten beschikbaar gestelde verblijven onverhoopt niet (meer) beschikbaar zijn dan ontvangt de winnaar een bij OUT! te besteden waardecheque t.w.v. de prijs. Deze cheque is binnen 3 maanden te besteden op het dan boekbare aanbod van OUT! Vakantiehuizen.

OUT! Vakantiehuizen heeft het recht om prijswinnaars om promotionele doeleinden te vermelden in de sociale media, nieuwsbrieven, websites enz.. Zonder de expliciete toestemming van de winnaar vermeld OUT! echter geen nadere identiteit dan in woord en beeld openbaar gevoerd door de winnaar. Van beelden, teksten e.d. die in het kader van akties op de sociale media-pagina's en webpagina's van OUT! worden gepost of die de deelnemers OUT! op andere wijze doen toekomen, verkrijgt OUT! de kosteloze gebruiksrechten. De deelnemer zorgt er voor dat deze OUT! Vakantiehuizen geen werk van derden doet toekomen en vrijwaart OUT! Vakantiehuizen van aanspraken van eventuele derden.

Fan van de Maand
OUT! Vakantiehuizen kan uit haar Facebook-likers een 'Fan van de Maand' kiezen. De Fan van de Maand is de Facebook-liker die naar het oordeel van OUT! Vakantiehuizen het meest aktief is met het liken en delen van OUT!-posts maar ook het liken en delen van webpagina's van www.outvakantiehuizen.nl en/of andere originele initiatieven. De Fan van de Maand ontvangt als beloning een beschikbaargesteld vakantieverblijf zoals dat in de bewuste maand door OUT! als prijs wordt gecommuniceerd. Bij even aktieve likers of bij de keuze tussen likers die reeds maandfan zijn geweest en de iets minder aktieve toplikers, bepaalt het lot de winnaar. Voorts gelden de algemene voorwaarden zoals elders op deze pagina vermeld.

Met de winnaars van de op deze pagina vermelde akties is reeds persoonlijk contact geweest. Daar waar namen om privacyredenen beperkt worden weergegeven, onverhoopt namen zijn verwisseld of foutief weergegeven of namen overeenkomen met die van niet-winnaars, is van aanspraken naast de oorsponkelijke aanspraken van de aanvankelijke winnaars geen sprake.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres