• Maak uw vakantiehuis vindbaar op het internet

    Tips & Tricks voor verhuurders

Optimale vindbaarheid vakantiehuis onder doelgroep

Verhuurt u een vakantiehuis en wordt u goed genoeg gevonden?

(Meer) Informatie per mail, een vraag of wilt u graag gebeld worden? Meldt u zich dan HIER!

Wordt en blijft uw accommodatie goed genoeg gevonden op het internet?

Binnen bijv. Google vraagt dat immers een continue inspanning zonder de zekerheid dat het u iets oplevert. Betaalde advertenties worden steeds meer bevoordeeld ten opzichte van onbetaalde zoekresultaten. De aansluiting bij de grote boekingssites vraagt een steeds afhankelijker opstelling van u: u moet extra marge bieden, exclusiviteit afgeven enz.. Tegenstribbelen heeft weinig zin want het aanbod is zo groot. Er zijn voldoende alternatieve accommodaties om bovenaan in de zoekresultaten te plaatsen.


Niet alle clicks en websitebezoeken zijn waardevol

Gelukkig zijn er ook nog ouderwets simpele en goedkope oplossingen. Waarom zou u bijvoorbeeld geld uitgeven aan internetters die alleen maar kijken en misschien wel nooit gaan boeken? Weet u hoeveel accommodaties een vakantieganger bekijkt alvorens er een definitieve boeking wordt gemaakt? Dat loopt op tot in de tientallen. Op even zo vele websites over een periode van soms meerdere maanden! Ook de uiteindelijke keuze is op meerdere sites bekeken. Op de eigen site, op de betrokken boekingsites, op beoordelingssites. En alle partijen menen blij te moeten zijn voor dat veelal betaalde verkeer over die lange periode!

Zo wordt uw vakantiehuis efficient gevonden

Hoe u dat overbodige en veelal duur betaald verkeer kunt vermijden? Door uw accommodatie te vermelden op een website waarop die boekende gast al in grote getale aanwezig is! Die websites zijn er. Dat zijn vaak websites met een eigen vaste doelgroep of website die op een andere wijze zoals via niche- in plaats van massamarketing bezoekers verkrijgen. Dergelijk sites ontlenen hun bestaansrecht niet aan de kwantiteit van webverkeer maar aan de kwaliteit daarvan.

Gewoon net als bij Google maar niet tegen CPC (costs per click) maar tegen CPS (costs per sale)

OUT! Vakantiehuizen.nl is een voorbeeld van zo'n kwalitieve website waarop u zich op CPS-basis, dus 'no cure, no pay' kunt laten vermelden. Een aangemeld vakantiehuis wordt kosteloos gevonden en alleen bij een echte boeking betaalt u aan OUT! een kleine provisie. Verder werkt het precies hetzelfde als wanneer u via bijv. Google een boeking binnenkrijgt. De gast boekt bij u en u handelt alles met de gast af (bronzen-promotie).

Zo wordt de aanmelding van uw vakantiehuis een succes

Aangenomen dat u er voor gezorgd heeft dat uw aanbod goed is en uw aanbieding correct geprijsd, moet u er rekening mee houden dat u zich met uw vermelding bij OUT! Vakantiehuizen richt op de boekende gast. Uw aanbieding/huisbeschrijving en vooral uw beschikbaarheid moet dus duidelijk zijn.

Als uw aanbieding nog vragen onbeantwoord laat, wordt er niet op de 'Nu Boeken' knop gedrukt en heeft een vermelding geen enkele zin. Wat een boeker er van vindt dat u iemand een al lang bezette periode na een lang oriŽntatieproces laat reserveren, hoeven wij u natuurlijk niet meer uit te leggen...

Dit laatste neemt niet weg dat ter voorkoming van dubbele boekingen er in bepaalde situaties 'op aanvraag' kan worden geboekt (zilveren promotie), maar dan moet nog steeds de reserveringsplanning zo goed als mogelijk worden bijgehouden. Zoals u met onbeheerde webpagina's en campagnes niet scoort op Google, scoort u ook niet met een onbeheerde reserveringsplanning bij OUT! Vakantiehuizen. OUT! kan u overigens helpen uw eigen website real time boekbaar te maken met een koppeling naar uw vermelding op OUT! Vakantiehuizen.nl.

Heeft u het zelf al eens getest? Weinig zoekresultaten op www.outvakantiehuizen.nl hŤ? Klopt! U krijgt alleen de BESCHIKBARE accommodaties te zien die voldoen aan uw zoekcriteria, en er wordt goed geboekt! Meer vakantiehuizen zijn dus van harte welkom!

Meld nu uw vakantiehuis aan!


Verwacht u meer van een boekingsportaal?

Dan kunt u sinds 1999 bij OUT! Vakantiehuizen terecht! Als u meer wilt dan bovengenoemde vermelding en niet alles zelf wilt doen, dan kunt u OUT! Vakantiehuizen 'no cure, no pay-basis' voor u laten bemiddelen met SGR-garantie op basis van de OUT!-boekingsvoorwaarden. U kunt profiteren van het grote en trouwe eigen gastenbestand van OUT! en uw bezetting nog beter maken via het OUT!-netwerk van zakelijke boekers, affiliates en overige boekingsdiensten (reisburo's, touroparators enz.).

Lees meer... middels het zilveren promotie pakket

Lees meer over onze promotie.

Snel naar
Websitevermelding van uw vakantiehuis
Aansluiting bij onze bemiddelingsservice
Aansluiting bij ons promotienetwerk(Meer) Informatie per mail, een vraag of wilt u graag gebeld worden? Meldt u zich dan HIER .

Liever een concreet, maar natuurlijk geheel vrijblijvend, promotievoorstel voor uw vakantieaccommodatie(s) op de mail? Meldt u zich dan hier voor een optimaal Samenwerkingsvoorstel.


Aanverwante artikelen: Boekingsportalen, een analyse