• Voordelen samengevat

    Samen doelgericht en professioneel:

Voordelen samengevat

VOORDELEN EN EXTRA'S

Wellicht is het ook voor u tijd om te kiezen voor meer zekerheid en minder promotiekosten, mogelijk middels een OUT!-samenwerking op basis van "no-cure no-pay". De belangrijkste voordelen op een rij:


* Met Uw persoonlijke inlog op www.out.travel beschikt U 7x24 uur over Uw eigen reserveringsplanning. U maakt boekingen en annuleringen, u controleert OUT! boekingen en betalingen, klanttevredenheid, gastenboeken en u creŽert uw eigen promotie acties!

* Met onze gunstige 'no-cure, no-pay' -provisiepercentages investeert u optimaal in een krachtige on- en offline marketing. U betaalt dus geen vaste bedragen voor internetopname (inclusief uitgebreide foto- en filmreportages).

* U profiteert van onze professionele kennis op het gebied van internetmarketing. Optimale zoekmachinemarketing, uitgekiende 'sponsored links' en netwerk van meer dan 10.000 grote en kleine webpartners, zorgen dagelijks voor veel bezoekers van onze website en uw vakantiehuis.

* U ontvangt via OUT! Travel bijvoorbeeld een gratis advertentie voor uw vakantiehuis op de reiswebsite van Start4Travel.

* Full colour promotiemogelijkheden in onze jaarlijkse vakantiehuizengids met een complete presentatie (foto, beschrijving en prijzen)!

* De zekerheid dat Uw accommodatie door de unieke OUT!-classificatie en labelling, gericht aan de juiste doelgroep (senioren, jonge gezinnen, wandelaars, etc.) wordt aangeboden.

* U ontvangt van OUT!, als ANVR-/SGR /.travel-deelnemer, uitsluitend verzekerde gasten betreffende eventuele schade aan uw vakantieaccommodatie. De reguliere WA- en inboedel-/ opstalverzekeringen keren immers geen schades aan logiesverblijven uit. Eventuele schadeclaims worden door OUT! afgehandeld.

* Uw persoonlijke aansprakelijkheid (denk bijv. aan claims n.a.v. legionellabesmetting) t.o.v. de gast is over de gehele linie eveneens via OUT! gedekt. De ANVR ziet hier op toe omdat particuliere verhuurders zich in Europees verband onvoldoende kunnen verzekeren.

* OUT! Travel beschikt over een 24-uurs alarmlijn, waar ook u als verhuurder in urgente probleem situaties gebruik van kunt maken.

* OUT! verzorgt naast de promotie de volledige administratieve en financiŽle afhandeling met de klant. Indien noodzakelijk wordt een incasso ingeschakeld. Ook in geval van annuleringen wordt u, conform ANVR voorwaarden, betaald.

* Desgewenst ontvangt u van OUT! een GRATIS beschikbaarheidslink voor op uw eigen website! Ook uw eigen klanten maken dan gebruik van het prijs- en beschikbaarheidssysteem van OUT! Travel. De reserveringsplanning bij OUT! wordt automatisch geblokkeerd (geen dubbele boekingen) en u ontvangt een volledig ingevuld boekingsformulier ter afhandeling. Meer informatie vindt u via Out!fors-PlanOffice.


Geinteresseerd? Dat is mooi maar houdt U er wel rekening mee dat U zich zeker in deze tijd aan de ANVR-voorwaarden moet willen conformeren. Dat doet U door in te stemmen met onze algemene voorwaarden. Met Uw acceptatie van deze algemene voorwaarden stelt U ons bovendien in staat om Uw aansprakelijkheid t.o.v. onze gemeenschappelijke gast voor onze rekening te verzekeren (ANVR-verplichting).
Gaat u accoord met onze algemene voorwaarden, dan kunt u een vrijblijvend voorstel op maat aanvragen. Aanvragen van onze nieuwsbrief, de algemene voorwaarden of een vrijblijvend samenwerkingsvoorstel doet u via Aanmelden.