• Aanmelden

    Vakantiehuis aanmelden/Nieuwsbrief aanvragen:

Aanmelden

Meldt u nu aan!

  • Nieuwsbrief
  • Algemene Voorwaarden
  • Vrijblijvend Samenwerkingsvoorstel


Nieuwsbrief voor accommodatieverschaffers

Periodiek geven wij ten behoeve van eigenaren van toeristisch onroerend goed, verhuurders enz. de 4-talige digitale nieuwsbrief 'Gast&Zeker' uit. Blijft U als vakantiehuisverhuurder graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de branche en de mogelijkheden bij OUT! Travel en op www.out.travel. Klik Ik wil Gast&Zeker ook (gratis!) ontvangen om U gratis en vrijblijvend op onze digitale nieuwsbrief Gast&Zeker te abonneren.

Algemene Voorwaarden

Op onze overeenkomsten worden onze algemene voorwaarden van toepassing verklaard of onze algemene voorwaarden. Klik Algemene Voorwaarden om deze betreffende onze samenwerkingsovereenkomsten met accommodatieverschaffers in te zien.

Vrijblijvend samenwerkingsvoorstel

Graag sturen wij u een vrijblijvend samenwerkingvoorstel, op maat. Houdt U er wel rekening mee dat U zich zeker in deze tijd vanwege SGR-garantie, verzekeringen enz. aan de voorwaarden moet willen conformeren. Dat doet U door in te stemmen met onze algemene voorwaarden (zie hierboven) en de op deze website geboden informatie betreffende de Aanmeldprocedure en dagelijkse gang van zaken en Uw samenwerkingscontract.


Klik Samenwerkingsvoorstel voor een voorstel per e-mail. Ten behoeve van het voorstel ontvangen wij graag informatie omtrent uw acommodatie(s) middels een internetadres. Geeft u duidelijk aan voor welke accommodaties u een voorstel wilt ontvangen.
Heeft u nog geen website/internetpresentatie van uw huis? Zorg dan voor een complete beschrijving van de accommodatie en de ligging (adres) per info@out.travel. Indien nodig nemen wij contact met u op voor meer informatie. Nog vragen? Neem dan telefonisch contact op 0031-413-385880


U bent door OUT! gemaild en U heeft Uw relatienummer/OUT!-nummer bij de hand? Klik dan Samenwerkingsvoorstel met relatienummer om uw samenwerkingsvoorstel op maat aan te vragen.


Zodra u accoord gaat met het voorstel dan stuurt u ons deze voorzien van uw accoord retour middels e-mail (scan), fax of post. Zorg er met de getekende overeenkomst voor dat OUT! voorzien is van complete beschrijving, goed fotomateriaal en geaccodeerde prijzen Na ontvangst van de getekende overeenkomst verwerken wij de gegevens zo snel mogelijk tot een complete presentatie van uw vakantieaccommodatie. Daarna ontvangt u van ons een introductiepakket per mail met o.a. uw inloggegevens, een samenwerkingshandleiding, een beheerders instructie, etc. Natuurlijk noteren wij u en uw accommodatie gelijk voor een afspraak ter plaatse. Wij maken een uitgebreide foto- en film reportage, controleren de gegevens en beoordelen de kwaliteit (kwalificatie). Tevens geeft dit ons gelijk de mogelijkheid voor een kennismaking, vragen en/of advies.