Home / Vakantieparkjes Duitsland-dichtbij

Vakantie Duitsland-dichtbij

Vakantieparken Duitsland-dichtbij

Boek op deze vakantiepagina vakantiewoningen in Duitsland met de sfeer en privacy van een particulier vakantiehuisje maar met de voordelen van een (klein) vakantiepark,

Van vlak over de grens tussen Duitsland en Overijssel, voor bijv. een uitstapje naar Bad Bentheim, tot de (Vulkaan)Eifel. Van de Hunsrück tot in de dalen van Rhein/Rijn en Mosel/Moezel.

Come in, find OUT!

Duitsland-dichtbij: grensstreek Nederland


Profiteer van het beste van twee landen. Van Oud-Ootmarssum tot Bad Bentheim, van Wildlands Emmen tot Tierpark Nordhorn...

Duitsland-dichtbij: Eifel


Prüm, Bitburg, Gerolstein. Welluidende vakantienamen op een paar uur rijden. Ontdek de Duitse 'Ardennen' en het Duitse heuvelland van de Eifel richting Moezel.

Duitsland-dichtbij: Vulkaaneifel


Heerlijk wandelen in het gebied van de oude kratermeren, de zogenaamde Maaren. Natuurlijk maak je een uitstapje naar het bekende Cochem aan de Mosel.

Duitsland-dichtbij: Rhein-Mosel


De regio Koblenz combineert het beste van beide rivieren, de Rijn en de Moezel. Geniet van de wijn(hellingen) met de mooie kastelen. Zwerf door de natuur, slenter door de authentieke stdajes en dorpjes. Ontdek de streek per fiets, comfortabel langs de oevers van Rhein en Mosel, of sportief via de panoramahellingen.

Duitsland-dichtbij: Mosel-Hunsrück


Breng je vakantie naar grote hoogte: de heuvelrug tussen Moezel en Rijn. Geniet van de spectaculaire 'afdalingen' naar beide tivieren. Of overbrug 's een dal met de Geierlay-hangbrug. Natuurlijk bezoek je Trier vanaf de unsrück.

Meer vakantiewoningen, appartementen en studio's in Duitsland zien? Klik hier voor alle OUT! Vakantiehuizen.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres