• Vraag? Nieuwsbrief?
Waterrecreatie

Aan, in of op het water

Water. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op de mens. We genieten er van de zon, zoeken er verkoeling. We beleven er onze hobby. Met de wind in de zeilen. Op waterski of -board. Peddelend of motorisch voortgestuwd. In wetsuit met duikuitrusting of in lieslaarzen met hengel. Kortom: water heeft jong en oud van divers pluimage, enorm veel te bieden!

Genieten

Alleen al het kijken naar al dat vertier is een attractie op zich. Aan de waterkant, op het strand. Met een hapje of een drankje. Of met niets, kijkend naar niets. Niets voor wie er geen oog voor heeft. Want wat blijft dat meerkoetje lang onder water. Wat staat die reiger daar onopvallend. Sprong daar een karper uit het water? Zelfs een eenzame wandeling rondom een afgelegen bosven, is voor de natuur- en rustliefhebber een veelzijdige attractie!

Vakantiehuizen

Come in, find OUT! (Anvr/Sgr) nabij de mooiste waterrecreatiegebieden! Dat is beleven en genieten vanaf een aantrekkelijk vakantiepark of vanuit een heerlijke particuliere woning.

#strand #zee #meer #ven #recreatieplas #rivier #kanaal #beek #zwemmen #kanoŽn #kayakken #(kite)surfen #waterskiŽn #duiken #varen #vissen #watervogels #vakantiepark #vakantiehuis #particuliere vakantiewoning

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres