Wintersport in Vorarlberg

Hoch Montafon

SkiŽn op 800km. van Nederland

Het Vorarlberg is bij ons voor de wintersport niet zo bekend. Onterecht! Naast wat kleinere gebieden zo als het kleine en grote Walsertal, Mellnau, DamŁls en het Brandnertal heeft Vorarlberg een grote troef in handen met skigebied het Montafon. Het Montafon biedt alles wat u zich maar kunt wensen Ťn het ligt nog gťťn 800km. van Nederland.

Hoch Montafon

De meer dan 200 kilometers pistes in de verschillende skigebieden van Montafon zijn toegangelijk met 1 skipas. Zowel beginnende als ervaren skiŽrs komen in het Montafon aan hun trekken. Vele middelzware pistes en schitterende tiefsneeuwmogelijkheden in het brede hoger gelegen deel in combinatie met veel blauwe pistes maken het aanbod voor een perfecte familievakantie compleet. Er zijn zeven skigebieden in het Montafon.

Grabs, Kristberg en Silvretta BielerhŲhe

Grabs, Kristberg en Silvretta BielerhŲhe zijn de drie mini skigebieden, prima voor als u iets buiten de drukte wilt blijven. Kristberg vindt u nabij Ilbertal, vooraan in het dal. Helemaal achterin ligt Partenen met de Silvretta BielerhŲhe met zowaar twee afdalingen!.

Golm (Tschagguns) en Hochjoch (Schruns)

Vanuit Schruns gaan de liften omhoog naar het skigebied Hochjoch. Een mooi familieskigebied met zonnig gelegen restaurant. Bij voldoende sneeuw is afdaling tot in het dorp mogelijk. Golm ligt boven Tschagguns, waar ook skigebied Grabs te vinden is. Tschagguns is ook een mooie wandelbestemming.

Silvretta Nova

Cracks moeten echt naar het grootste skigebied van Vorarlberg, de Silvretta Nova. Het gebied is rechtstreeks toegangelijk vanuit Gaschurn en er zijn perfecte busverbindingen naar de daltstations vanuit Partenen, Gortipohl en St Gallenkirch.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres