Slowakije

Beleef het veelzijdige Slowakije!

Van bergbeklimmen in de Hoge Fatra tot in de watten gelegd worden in een van de vele kuuroorden. Of van een bezoek brengen aan een op een klif gelegen kasteel tot skieŽn in een skicentrum naar keuze. In Slowakije kan het allemaal... en nog veel meer!

Met OUT! naar het mooie Zilina

Met OUT! Vakantiehuizen gaat u naar de mooie provincie Zilina waar u in een bosrijke omgeving, ten noorden van het stadje Martin, de sfeervolle vrijstaande vakantiewoning van OUT! vindt. Martin is het toonbeeld van de Slowaakse cultuur en historie met haar prachtige centrum en vele musea. Omdat u met een vakantiehuis in Martin een centrale ligging geniet, is het een uitstekende uitvalsbasis om de rest van de provincie te verkennen. Zo zijn de schitterende regiohoofdstad Zilina, de fabelachtige kastelen en de kuuroorden zeker een bezoek waard. Ook een bergwandeling of een dagje skieŽn behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een bezoek aan een van de nationale parken met grotten en watervallen, de beroemde houten kerken of een van de vele regionale openluchtmusea. U komt nog tijd te kort!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres