• Hulp/Tips bij uw city trip? Vraag ons!
Out! in the City

Out! in the City

Het stadsleven. De een wil het ontvluchten, de ander kan er niet zonder. Waar ze elkaar vinden: in de gezelligheid van het cafť, op het terras, in het restaurant, in de bioscoop. Tijdens en/of na een leuke dag musea, shoppen enz.. Daarbij zijn er natuurlijk steden waar je qua uitgaansleven, monumenten, schoonheid, historie e.d. gewoon een keer geweest moet zijn. Romantisch met z'n tweetjes, jouw gezin of met je vrienden.

Ondertussen vind je op deze OUT! Vakantiehuizen pagina appartementen in de europese Hightlights zoals Wenen, VenetiŽ, Florence, Rome, Barcelona, Madrid, Praag, Parijs, Dubrovnik en Londen! Maar ook in, misschien niet uw eerste gedachte, in de magnifieke vesting stad Saint Malo, net voorbij de Mont Saint Michel in Frankrijk, de kroatische steden aan zee, Zadar en Split of bucketlist bestemming aan de Costa del Sol, Nerja!. Appartementen midden in het oude centrum, maar ook complete vakantiehuizen, soms zelfs met zwembad net buiten de stad, maar met een prima openbaar vervoers verbinding naar de stad. Zo zijn onze OUT! in de the City appartementen niet alleen heerlijk voor een weekendje in stad, maar ook voor een wat langere vakantie, waarbij je je vakantie aan zee of de bergen combineert met 1 of enkele dagen stadsbezoek!

Hoe je dat regelt? Met 'Out! in the City' via deze website. Come in! Find OUT! (in the city). Zit dat wat jij zoekt er niet tussen? of misschien is het gewoon niet meer beschikbaar? Neem dan via info@outvakantieuizen.nl contact met ons op, niet al ons aanbod staat op de website!

Top Tien OUT! In de City stadsappartementen

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres