• ecologische vakantiehuizen
  • vakantie op de boerderij
  • ecologische vakantiehuizen
Vakantie op de boerderij
-Advertentie-

Lees op deze pagina meer over: vakantie bij de boer (algemeen), agriturismo's ItaliŽ, ecologische vakantiehuizen en klik snel door naar de vakantiehuizen van uw voorkeur.

Vakantiehuizen en boerderijvakanties

Op deze pagina vindt u veel meer dan boerenbed of boerenkamer, hier vindt u de complete vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen op de boerderij. Onze 'vakantie bij de boer'-vakantiehuizen zijn samen met onze #eco$# ecologische vakantiehuizen onderdeel van onze 'groene' vakantiehuizen. Groen zegt het al, het zijn accommodaties die iets te maken hebben met onze natuur. En dan de natuur in de breedste zin van het woord. Dus zoekt u een vakantie omtrent dieren, planten, natuur- of milieu-educatie dan bent u hier aan het goede adres.

Vakantie op de boerderij

Bij een OUT!-vakantie op de boerderij verblijft op of bij een boederij in bedrijf. In een boerenkamer, in een boerenbed in een volwaardig vakantiehuis, waar u kennis kunt maken met het boerenleven de de omgang met gewas en/of dier. Vooral voor gezinnen met kinderen, de ideale manier om kennis te maken met het buitenleven.

Sfeervol en leerzaam

U vindt bij OUT! Vakantiehuizen diverse boerenambachten. Rondom de biologische veehouderij, zuivelproduktie (kaasboederijen e.d.), fruitteelt, wijnbouw en olijfbouw. Met name onze Italiaanse fattorias zijn sfeervolle, zogenaamde agriturismos van wijngaarden en olijfboeren.

Fraaie natuurlijke ligging

Bij (biologische) boerenbedrijven is er (van oudsher) vaak sprake van een natuurlijke relatie met de omgeving. Onze vakantiehuizen op de boerderij zijn dan ook vaak (duurzaam) fraai gelegen. Temidden van weidegronden, boomgaarden, wijnranken enz.. Wist u dat in bijv. Oostenrijk bosbouw/bosbeheer een taak van de (biologische) boer kan zijn? In alle opzichten brengt een verblijf bij de boer van OUT! Vakantiehuizen u dichter bij de natuur. Door kennis te nemen van huisgemaakte produkten maar ook door de vooral in het buitenland nog bredere funktie van de boer te ervaren. Denk aan bijv. het sneeuwvrij houden van een deel van de lokale wegen of weer aan die bosbouw ten aanzien van de levering van brandhout voor de winter.

Boerderijvakantie en duurzaamheid

Zoals uit het voorgaande al blijkt, heeft het leven op biologische vakantieboerderij veel raakvlakken met duurzaamheid. Daarom vormen onze vakantiehuizen op de boerderij en onze ecologisch verantwoorde vakantiehuizen, samen de groep groene vakantiehuizen.

Ecologisch verantwoorde vakantiehuizen

Bent u vanwege uw streven naar duurzaamheid vooral geinteresseerd in het ecologisch karakter van onze vakantiehuizen bij de biologische boer. Met andere woorden, die boer hoeft er wat u betreft niet bij? Vergroot dan uw keuze van milieubewuste vakantiehuizen door ook eens naar onze ecologisch verantwoorde vakantiehuizen te kijken.

Voor 'boers' op z'n Italiaans...

Dat is genieten in stijl bij onze (voormalige) Italiaanse wijn- en olijfgaarden.


Meer informatie? Klik hier & stel ons persoonlijk uw vragen!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres