• agriturismo italie
Agriturismo's Italie
Aanverwante vakantiehuizen: vakantiehuizen op de boerderij, ecologische vakantiehuizen, monumentale vakantiehuizen, alle vakantiehuizen in Italie

Geniet je vakantie in stijl...

OUT! Vakantiehuizen biedt in Italie een bijzondere collectie stijlvolle vakantiewoningen, appartementen, vakantiehuizen met zwembad en luxe villa's op sfeervolle, oude landgoederen en authentieke agriturismo's: olijfboerderijen, wijnboerderijen, vaak op biologische grondslag en daarnaast zoals het een Italiaan is toevertrouwd, stijlvol en charmant aktief als gastheer bij de verhuur van vakantiewoningen.

Vakantiehuizen bij de Italiaanse boer (agriturismo's)

Vind op deze pagina van OUT! Vakantiehuizen een aantal vakantiehuizen op landgoederen en agriturismo's uitgelicht. Vanuit de huisbeschrijvingen van de vakantiewoningen op deze pagina, klikt u snel door naar de andere vakantiehuizen op die domeinen. De vakantiedomeinen kennen vaak meerdere villa's, appartementen of studio's maar kenmerken zich door kleinschaligheid. Faciliteiten als zwembad, wellness, speeltuin e.d. heeft u praktisch voor uzelf maar als u de aanspraak zoekt, of de kindereren vriendjes of vriendinnetjes, dan kan veelal aan die behoefte worden beantwoord. De essentie van een vakantie in deze Italiaanse vakantiehuizen is echter: genieten. Genieten van de huiswijn, van wit tot volle rode Chianti, van olijven en olijfolie van eigen bodem, van unieke kaasjes tot de pure Italiaanse hammen. Gewoon in alle rust voor uw vakantiehuis of aan het zwembad, tot overladen van informatie en tips tijdens een excursie of proeverij verzorgd door een enthousiaste Italiaanse gastheer. Dat alles van april t/m oktober onder zomerse buitentemperaturen. Deze OUT!-vakantiehuizen vindt u geconcentreerd in Toscane, UmbriŽ en Marche (Adriatische kust). Temidden van alle highlights voor uitstapjes. Denk aan Pisa, Florence, Siena enz..

Meer vakantiehuizen in Italie

Chaletcampings in Italie
Noord-ItaliŽ (Lago Maggiore, Como, Garda, Dolomieten, Adriatische Kust)
Alle vakantiehuizen Italie (van Zuid-Tirol tot Sicilie)