• agriturismo italie
Agriturismo's in ItaliŽ
De OUT! "Vakantieparken" in ItaliŽ zijn weliswaar zeker parken om vakantie te vieren, maar hebben toch een iets andere feel en look dan wij hier in Nederland gewend zijn. Geen moderne bungalows op de m2 meter maar appartementen en gÓtes in prachtige historische gebouwen met, dat dan wel, vaak een luxe zwembad op het terrein. De Italianen spreken dan ook niet van vakantieparken, maar bijv. van Agriturismo's of een Podere (boerderijen), Casales, Landgoederen, landhuizen, Residences tot zelfs aan Pieves toe... De OUT! landgoederen in ItaliŽ vindt u vooral in Toscane, UmbriŽ en Marche!

Vakantiehuis in ItaliŽ
Aanverwante vakantiehuizen: vakantiehuizen op de boerderij, ecologische vakantiehuizen, monumentale vakantiehuizen, alle vakantiehuizen in Italie

Geniet je vakantie in stijl...

OUT! Vakantiehuizen biedt in Italie een bijzondere collectie stijlvolle vakantiewoningen, appartementen, vakantiehuizen met zwembad en luxe villa's op sfeervolle, oude landgoederen en authentieke agriturismo's: olijfboerderijen, wijnboerderijen, vaak op biologische grondslag en daarnaast zoals het een Italiaan is toevertrouwd, stijlvol en charmant aktief als gastheer bij de verhuur van vakantiewoningen.

Vakantiehuizen bij de Italiaanse boer (agriturismo's)

Vind op deze pagina van OUT! Vakantiehuizen een aantal vakantiehuizen op landgoederen en agriturismo's uitgelicht. Vanuit de huisbeschrijvingen van de vakantiewoningen op deze pagina, klikt u snel door naar de andere vakantiehuizen op die domeinen. De vakantiedomeinen kennen vaak meerdere villa's, appartementen of studio's maar kenmerken zich door kleinschaligheid. Faciliteiten als zwembad, wellness, speeltuin e.d. heeft u praktisch voor uzelf maar als u de aanspraak zoekt, of de kindereren vriendjes of vriendinnetjes, dan kan veelal aan die behoefte worden beantwoord. De essentie van een vakantie in deze Italiaanse vakantiehuizen is echter: genieten. Genieten van de huiswijn, van wit tot volle rode Chianti, van olijven en olijfolie van eigen bodem, van unieke kaasjes tot de pure Italiaanse hammen. Gewoon in alle rust voor uw vakantiehuis of aan het zwembad, tot overladen van informatie en tips tijdens een excursie of proeverij verzorgd door een enthousiaste Italiaanse gastheer. Dat alles van april t/m oktober onder zomerse buitentemperaturen. Deze OUT!-vakantiehuizen vindt u geconcentreerd in Toscane, UmbriŽ en Marche (Adriatische kust). Temidden van alle highlights voor uitstapjes. Denk aan Pisa, Florence, Siena enz..

Meer vakantiehuizen in Italie

Chaletcampings in Italie
Noord-ItaliŽ (Lago Maggiore, Como, Garda, Dolomieten, Adriatische Kust)
Alle vakantiehuizen Italie (van Zuid-Tirol tot Sicilie)

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres