• huisdiervriendelijke vakantiehuizen
Huisdieren welkom
Aanverwante vakantiehuizen: vuurwerkluwe vakantiehuizen (Oud & Nieuw)

Vakantiehuizen waarin huisdieren zijn toegestaan

Vakantiehuizen voor een vakantie met je huisdier...

'Mag mijn hond, kat, fret of konijn mee op vakantie?';vraagt U zich af. U zocht op het internet op termen als vakantiehuis hond, vakantiehuis huisdier, hond op vakantie, huisdier op vakantie, hondvriendelijke vakantiehuizen, huisdiervriendelijke vakantiehuizen en zo komt U op deze website terecht. Want jazeker, bij OUT! Travel Vakantiehuizen vindt U vakantiehuizen waar Uw huisdier meer dan welkom is en daarom vaak gratis mee mag.

TIP (van mw. Nijboer, Hoofddorp met 3 Stabijen): "...Wat een vriendelijke website. Het duurde even voor ik in de gaten had dat ik alleen de beschikbare vakantiehuizen te zien krijg wanneer ik op periode zoek. Huizen zonder meerkosten voor huisdieren en huizen waar je ook met 3 honden welkom bent, zijn dan vaak al geboekt. Daarom boek ik nu toch vroeger of ik zoek een vrij weekje in een huis dat ik mooi vind. Bedankt HenriŽtte voor het regelen van de toestemming voor een extra hond naar de Eifel!"

Vult u de zoekmodule bovenaan deze pagina in, en u zoekt in onze lijsten van huisdiervriendelijke vakantiehuizen, waarin tenminste 1 hond of huisdier zijn toegestaan. In het selectiescherm kunt u vervolgens aan de linkerkant uw selectie verfijnen indien u twee of zelfs drie honden/huisdieren wilt meenemen. Heeft u meer dan 2 huisdieren? Zoekt u ook dan een vakantiehuis uit waar tenminste 2 huisdieren zijn toegestaan. Neemt u vervolgens gerust even contact met ons op (Bij elk vakantiehuis heeft u de mogelijkheid om per mail een vraag te stellen). Veel van onze huisdiervriendelijke verhuurders vinden het prima dat u met meer huisdieren komt, maar men wil graag wel van te voren weten met hoeveel honden / huisdieren u komt, welk ras, of de honden elkaar kennen, of u benches meebrengt etc. , opdat men u en uw huisdieren een optimaal verblijf kan aanbieden. Bij OUT! Travel Vakantiehuizen gaat U met Uw hond op vakantie en heeft U Europawijd de keuze uit zeer diverse huisdiervriendelijke vakantiewoningen waarin Uw huisdier welkom is: appartementen, bungalows, villa's, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, chalets, gites enz..

Veelal betaalt u voor Uw huisdier op vakantie een kleine bijdrage per nacht. OUT! Vakantiehuizen kent echter ook een ruim aanbod van meer dan 100 vakantiehuizen waar Uw huisdier ook gratis meer dan welkom is. Hond mee op vakantie? Natuurlijk!

Op vakantie met meerdere honden

Heeft u 2 huisdieren of meer? Veel van onze verhuurders staan het online boeken van meerdere huisdieren niet toe. Wilt u graag naar een bepaald vakantiehuis, maar heeft u een extra huisdier? Meld u zich dan even bij OUT! Vakantiehuizen en vertel even over uw huisdieren. Wij regelen graag net dat beetje extra voor u met de verhuurder!

Is een OUT!-vakantie met huisdier leuk?

Nou, we testen dat zelf met OUT!-vakantiehond Skipper en u raadt het al: wij vinden het fantastisch!

Met Uw huisdier op reis

Bereid u zich goed voor op Uw vakantiereis met Uw huisdier(en). Ook voor Uw vakantie in eigen land, Nederland of BelgiŽ. Er kan zich een situatie voordoen dat aan het houden van en reizen met een huisdier bijzondere voorwaarden zijn verbonden. Bijvoorbeeld ten tijde van heersende dierziekten.

Ook kunnen in bepaalde vakantiegebieden, met name natuurgebieden, zonder dat daar al te veel ruchtbaarheid aan is gegeven, ziekten zoals de wilde zwijne-pest voorkomen waardoor het aanlijnen van en het toezicht op Uw huisdier erg belangrijk is.

Houdt u er rekening mee dat Uw huisdier op de vakantiebestemming, hoe idyllisch ook, niet in de eigen vertrouwde omgeving is en voorzie in aanlijnmogelijkheden, bench, voldoende eigen voer, medicatie enz.. Zorg dat Uw huisdier van een identificatieplaatje (evt. inclusief vakantieadres en Uw mobiele nummer in internationale notatie) is voorzien. Let op dat met name buiten Nederland zowel formeel als informeel strak kan worden toegezien op de ruimplicht bij het uitlaten van Uw huisdier. Laat U niet verrassen en voorzie in bijv. opruimzakjes. Het komt Uw relatie met de locals en overige vakantiegangers zondermeer ten goede!

Meer informatie over thema Huisdier & Vakantie

Meer informatie over 'Op vakantie met uw huisdier', met name over de formaliteiten inzake reisvoorbereiding, reis naar en (vakantie)verblijf in het buitenland, wordt o.a. vertrekt door de Rijksoverheid:

Rijksoverheidsinformatie Huisdier op
Vakantie
Hoewel op de website van de rijkoverheid goed wordt gewaarschuwd u in de lokale regelgeving te verdiepen in geval van het reizen met en houden van huisdieren in het buitenland, geeft de site zelf weinig informatie. De website www.licg.nl biedt echter antwoorden op vele relevante vragen aangaanden huisdier en vakantie.

Informatie van medische aard wordt o.a. verstrekt door de 'Dierendokters' of voor vakantiegangers uit de regio Den Haag door dierenartsenpraktijk Bezuidenhout:

Reisinformatie van de Dierendokter

Dierenartsenpraktijk Bezuidenhout te Den Haag heeft zo nu en dan een leuke promotie-aktie met OUT! Vakantiehuizen. Omdat naast een goede dierenarts in een 'hondenleven' ook een goed en gastvrij vakantiehuis belangrijk is! En een huisdiervriendelijk 'kuurtje' op doktersadvies willen we toch allemaal wel!?

Tot ziens bij OUT! Travel Vakantiehuizen!

OUT! Travel hoopt U en Uw huisdier in ťťn van onze vakantiehuizen in Nederland, Belgie (Vlaanderen, Ardennen), Duitsland, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Spanje, Portugal, Spanje, Tsjechie, Slowakije, Hongarije, Kroatie, Noorwegen, Zweden en Groot Brittannie te mogen verwelkomen.

U zoekt bijvoorbeeld: vakantiehuis huisdieren, huisdier vakantie, vakantie met hond, vakantiehuis met hond aan zee, vakantiehuis honden frankrijk, vakantiehuis honden in nederland, vakantiehuis honden welkom, vakantiehuis hond mee, enz. enz. Dan vindt en boekt U Uw vakantiehuis voor Uzelf en Uw huisdier, of dat nu een hond, kat, fret of konijn is, online op www.out.travel!


Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres