Vuurwerkluwe vakantiehuizen voor fijne feestdagen met uw huisdier!

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen met Oud en Nieuw

De dagen rondom Oud en Nieuw zijn voor uw huisdieren niet de fijnste feestdagen. Een goede reden om rustige locatie te zoeken. Middels deze pagina vindt u een eerste overzicht van huisdiervriendelijke, vuurwerkvrije, vakantiehuizen waarin huisdieren als honden niet alleen welkom zijn maar zich tijdens de feestdagen bijzonder comfortabel voelen. De locaties zelf zijn vuurwerkvrij en de aantrekkelijke omgeving van deze vakantiehuizen is vuurwerkluw.

Met de hond op vakantie met Oudjaar

Natuurlijk zijn er nog veel meer locaties waar uw huisdier bijzonder welkom is, ook met oud en nieuw. Zoek een leuke accommodatie op het platteland (en daar hebben we er nogal wat van) in Nederland en de kans op een rustiger oud en nieuw is groot. Wij overleggen graag voor u even met de betreffende verhuurder hoe zij de situatie rondom de feesdagen inschatten.

Feestdagen met uw huisdier vieren in het buitenland

Helaas is het met oud en nieuw in Nederland nergens meer helemaal stil. Natuurlijk is het op het platteland, in het bos natuurlijk wel veel rustiger dan in de stad. Huurt u een vakantiehuisje op het platteland van de Belgische Ardennen dan is de kans op vuurwerkoverlast natuurlijk al weer een stuk kleiner. In landen zoals Frankrijk en Spanje mag ook vuurwerk afgestoken worden met Oud en Nieuw, maar bij de Fransen en Spanjaarden is het niet zo ingebakken in hun traditie, net zomin als onze oliebollen. Men eet lekker en drinkt champagne!
Met name de accommodaties in NOORD FRANKRIJK (selecteer Nord - Pas de Calais of Picardie) liggen maar 2-3 uur rijden van Nederland en zijn daarmee met oud en nieuw een favoriete bestemming voor hondenbezitters. Maar ook hier geldt dat wij u niet zondermeer garanderen dat er even verderop toch geen groep feestvierende Hollanders zit die om twaalf uur vuurwerk afsteekt. Ook hier is het devies, vooraf even vragen naar een vuurwerkluwe dubbelcheck!

In Nederland hebben wij een prachtige selectie met vuurwerkvrije vakantieparken. Op de meeste parken mag u max. 2 huisdieren meenemen. Bijv. het park in Friesland accpeteert normaliter max. 1 huisdier, maar maakt voor oud/nieuw graag een uitzondering voor rustzoekers. Ook het park in Twente accepteert in overleg tot 3 huisdieren met oud/nieuw!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres