Vakantie met de kinderen
Aaanverwante pagina's: gezinsvakantie, opvakantie_met_de_allerjongste, funandaction, OUT! Vakantieparken.

Kidsfun vakantiehuizen

Welkom in de kidsfun-vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen. Vakantiehuizen in Nederland, vakantiehuizen in Duitsland, vakantiehuizen in BelgiŽ maar ook vakantiehuizen wat verder weg op de mooiste Europese vakantiebestemmingen.

Wat zijn kidsfun-vakantiehuizen?

In deze vakantiehuizen is rekening gehouden met het vermaken van lagere school kinderen. Eigenlijk kunnen we deze vakantiewoningen nog weer opdelen in twee verschillende categorieŽn.

Particuliere vakantiehuizen met speelvoorzieningen

Allereerst zijn er de privť-accommodaties van OUT! Vakantiehuizen. Faciliteiten voor uw kinderen zullen hier bestaan uit bijv. speeltoestellen in de tuin, een tafeltennistafel, DVD-speler, soms een priv zwembad, etc.. Vaak is ook in de directe omgeving volop vermaak te vinden voor kinderen, zoals bijv. een recreatiepark. De exacte details per huis vindt u in de beschrijving van het vakantiehuis en de lijst met items onderaan. Kijkt u vooral ook eens naar de mogelijkheden onder recreŽren in en om het huis en in de omgeving. Met name voor bestemmingen als Spanje en ItaliŽ zijn kinderfaciliteiten, buiten het zwembad om, lang niet overal evident.

Naar de vriendjes op het vakantiepark

De tweede categorie binnen de kidsfun-vakantiehuizen zijn de bungalows, vakantiehuisjes en appartementen op vakantieparken. De vakantiehuisjes zelf bieden dan vaak niet iets extra's, maar op het park wordt aan uw kinderen gedacht! Er zijn volop faciliteiten en vaak is er in de schoolvakanties een animatieteam! Voor meer informatie over het vakantiepark vindt u telkens boven de beschrijving van het huis een link naar een compleet overzicht van het park!

-Advertentie-

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres