Fun and Action-Vakantiehuizen
-Advertentie-

Aanverwante pagina's: gezinsvakantie, opvakantie_met_de_allerjongste, kidsfunvakantie, OUT! Vakantieparken, meergeneratie-vakantiehuizen

Wekom in de fun & action-vakantiewoningen van OUT! Vakantiehuizen

Vind hier de vakantiewoningen waarbij zowel het vakantiehuis als de omgeving ook de oudere tieners onder de vakantiegangers, e.e.a. te bieden hebben.

Van vakantiepark tot groepsaccommodatie

En alle vakantiewoningen daar tussenin. Vakantiehuizen met recreatieruimtes, sportfaciliteiten en/of nabij outdoorattracties en diverse excursiemogelijkheden gericht op de jeugd.

Op vakantie met tieners

Wifi

Op vakantie met tieners, dat is toch altijd net even iets lastiger. Met kinderen is de keuze voor een vakantiepark met faciliteiten of een vakantiehuis met speeltoestellen en zwembadje al snel gemaakt. Maar met tieners ligt dat toch een beetje ingewikkelder. Wat het leven vaak al een stuk gemakkelijker maakt is WIFI. Steeds meer OUT! Vakantiehuizen beschikken over WIFI. Nou hoor ik u denken dat dat niet de eerste faciliteit waar u aan dacht, maar in residenties en vakantieparken maakt de jeugd vaak een eerste contact door online spelletjes met elkaar te spelen.

Sportieve tieners

Voor de sportieve tieners zijn er bestemmingen genoeg te vinden. Heel veel parken hebben natuurlijk een animatieprogramma dat ook op de oudere jeugd is aangepast en volop sportieve activiteiten biedt. Zo bieden de vakantieparken aan zee en meer vaak heel veel wateractiviteiten, van kanoŽn en bananeboten via zeilen en boarden tot aan duiken.
Ben je meer een landrot dan zijn er met name in de wat bergachtigere gebieden zoals bijv., de Belgische Ardennen, de Alpen en de Auvergne heel veel outdoor organisaties te vinden. Denk dan aan klimmen en abseilen, touwparcoursen, mountainbiken, etc. etc.

Een vakantiehuis kiezen

De voor deze pagina geselecteerde huizen (maak boven uw selectie) zijn allemaal om ťťn of meerdere redenen geschikt voor tieners. Om een goed overzicht te krijgen, klik dan eens zodra u een huis heeft geselecteerd op "eigenschappen". Onder 'recreeren in en om het huis' en 'recreeren in de omgeving' vindt u een schat aan informatie! Ook de kaart onderaan met daarop het vakantiehuis (blauw) en de belangrijkste mogelijkheden in de omgeving. Komt u er toch niet uit? Bel/mail ons dan gewoon even!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres