• Vragen over kindvriendelijke vakantiehuizen
  • Kindvriendelijke vakantiehuizen!
Vakantie met de kinderen
Aanverwante pagina's: gezinsvakantie, kidsfunvakantie, funandaction, meergeneratie-vakantiehuizen, OUT! Vakantieparken.

Naar een vakantiehuis met het hele gezin

Een vakantiehuis, bungalow of chalet is natuurlijk bij voorbaat al de ideale accommodatie voor een gezin met kinderen. Uw eigen vakantiehuis biedt volop ruimte en u bent volledig flexibel betreffende de tijdsplanning. En dan geeft een vakantiehuis toch net iets meer comfort dan de, wel of niet ingerichte, tent. Om nog niet te spreken over het unieke karakter van de OUT!-accommodaties: van pipowagen, ezelboerderij, kasteelwoning, piratenrots tot leuke familieparkjes.

Maar vaak willen ouders voor hun kinderen toch nog wel graag iets extra's. Om het u makkelijk te maken, presenteren wij bij OUT! Travel Vakantiehuizen drie categorieŽn vakantieaccommodaties gezinnen met kinderen.

Vakantiehuizen voor de allerkleinste vakantiegangertjes

Allereerst zijn er onze zogenaamde "babyplus" huizen. Dit zijn accommodaties waarbij bij de inrichting van huis en tuin en het bieden van faciliteiten rekening is gehouden met babies en peuters. In de praktijk betekent dit in ieder geval dat u niet zelf uw campingbedje en kinderstoel hoeft mee te brengen. Verder vindt u vaak extra faciliteiten zoals babybadjes, kinderboxen, een speelhoek, etc. Zoek en boek deze 'Baby+-vakantiehuizen' met de zoekmodule op deze pagina.

Vaak Jonge Gezinnen-Korting

Een aantal vakantiehuizen heten jonge gezinnen extra welkom met een leuke korting. Let op het pictogram/uitleg bij de OUT! Vakantiehuizen.

Graag een keertje extra weg met een wat beperkter budget? Let dan op onze: Budgetvakantiehuizen

Vakantiehuizen voor de oudere kinderen

De tweede categorie betreft onze Kidsfun- vakantiehuizen. Het zijn vakantiehuizen waarbij ...lees verder op de pagina Kidsfun Vakantiehuizen!

Vakantiehuizen voor de oudere tieners

Deze selectie van vakantiehuizen waarvan de (direkte) omgeving ook de oudere jeugd mogelijkheden en uitdaging biedt, vindt u op de pagina funandaction.

-Advertentie-

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres