• Wellness
Wellness Vakanties
Aanverwante vakantiehuizen: romantische vakantiehuizen, special mo(nu)ments, bijzondere villa's, vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen met wellness-faciliteiten

Een vakantiehuis met privésauna? Of een chalet met heerlijk bubbelbad voor twee? Een belangrijk aspect van vakantie is ontspanning. Drukke baan, kinderen en een actief sociaal leven, dan moet we soms even kiezen voor rust. OUT! Travel biedt u volop riante comfortabele accommodaties in magnifieke rustige regios, waar u helemaal bij kunt komen. Maar het kan natuurlijk nog met een beetje extra. Daarom heeft OUT! Vakantiehuizen al haar accommodaties die iets extra's bieden op gebied van wellness voor u gelabeld. Van een vakantiehuis met whirpool of sauna tot aan vakantiehuizen met massagemogelijkheden en zwembaden.

Welke wellnessmogelijkheden biedt OUT!

De faciliteiten per accommodatie zijn zeer verschillend. Bij kleine vakantiehuizen is soms een infra-rood sauna geplaats. Maar in de Franse Bretagne hebben we bijvoorbeeld prachtige familie gites met ieder een privé wellnessruimte. Veelal is er sprake van een, al dan niet gezamenlijke, wellnessruimte met sauna, douchemogelijkheden en een relaxruimte, zoals op eenv an onze landgoederen in Portugal. Vaak worden deze basisfaciliteiten nog weer uitgebreid met een riante whirpool of echte Turkse hamman (stoombad). Sommige huizen voegen daar dan zelfs nog een binnen- of buitenzwembad aan toe, zoals het bovenstaande groepshuis in de Belgische Ardennen.

Voordeel van een vakantiehuis voor de wellnessliefhebber

Het allercomfortabelste van een vakantiehuis met een wellnessruimte is natuurlijk dat u de sauna helemaal voor uzelf heeft. Zelfs indien u de wellnessruimte deelt met medegasten, zult u vaak genoeg een moment vinden dat u de sauna met niemand hoeft te delen. Geniet, ontspan!

Aanverwante vakantiehuizen: romantische vakantiehuizen, special mo(nu)ments, bijzondere villa's, vakantiehuizen met zwembad

-Advertentie-

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres