Special Mo(nu)ments - Vakantiehuizen!
-Advertentie-

Aanverwante vakantiehuizen: romantische vakantiehuizen, sfeervolle Italiaanse agriturismo's, bijzondere villa's, wellness-vakantiehuizen en natuurlijk onze charmekamers!

Special Mo(nu)ments: grote & kleine monumenten van vakantiehuizen

Een heel bijzonder vakantiehuis

Karaktervolle vakantiehuizen in bijzondere of oude gebouwen, vaak met hun eigen verhaal. Niet per definitie luxe, maar met een heel eigen sfeer. Eigenlijk die huizen waarmee OUT! Vakantiehuizen ooit begonnen is, karakteristiek als van OUT!


Kastelen, landhuizen, watermolens, rietgedekte boerderijen

In ons ruime, authentieke aanbod vindt u dan ook accommodaties in alle maten en soorten.

Nederland

Naast dijkhuizjes en vissershuizen hebben we in Nederland vooral bijzondere boerderijen, zoals een Drentse Hereboerderij, een Friese kop-hals-romp boederij en Limburgse vakwerk en carrťboerderijen.

BelgiŽ

Ook in BelgiŽ hebben we een selectie oude boerderijen, gefortificeerde (ferme-bastide), carrť boederijen en een prachtige kasteel boerderij. Verder natuurlijk de tradionele manoirs en landhuizen.

Frankrijk

In Frankrijk kunt u terecht in wijnhuizen, vakwerhuizen, diverse (voormalige) watermolens en roulottes (oftewel traditionele pipowagens).

Groot BritanniŽ

In Engeland, Wales en Schotland bieden we een uitgebreide heritage selectie van traditionele cottages, windmills (ja, ook daar) verbouwde "barns" met prachtige open balkenplafonds en "Oast Houses", zeg maar "hop boederijen" in Kent.

Spanje, ItaliŽ en KroatiŽ

Cortijo's in Spanje maar ook Moorse villa's en quinta's in Portugal. Het italiaanse Toscane is ook wat onze vakantiehuizen betreft eigenlijk een aaneenschakeling van monumenten, maar op deze pagina hebben we de meest authentiek locaties verzameld, van wijnhuizen tot klooster. Zelfs in KroatiŽ een aantal heel bijzondere accommodaties!

Een unieke vakantie

Het belangsrijkste dat deze vakantieaccommodaties gemeen hebben is dat ze uniek zijn, one of a kind. Sommige zijn helemaal traditioneel gehouden, anderen kennen een comfortabele combinatie van authentieke details en modern comfort. Hoe dan ook, u beleeft een unieke vakantie!

En voor de liefhebber van het pure Italie...


Aanverwante vakantiehuizen: romantische vakantiehuizen, sfeervolle Italiaanse agriturismo's, bijzondere villa's, wellness-vakantiehuizen

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres