• Vaak een prive zwembad bij de vakantievilla!
Unieke vakantievilla's en steraccommodaties
Aanverwante vakantiehuizen: vakantiehuizen met zwembad, wellness-vakantiehuizen, special mo(nu)ments maar ook onze charmekamers!

-Advertentie-

Vakantievilla's en steraccommodaties

OUT! Travel Vakantiehuizen biedt u duizenden vakantiehuizen in heel Europa. Om het u gemakkelijk te maken, presenteert OUT! u hieronder een selectie van de meest gevraagde, unieke villa's.

Uniek vanwege de ligging, aan zee of meer met bijv. een privť strand, of heel rustig ergens in het bos, de bergen of op een eiland! Andere villa's zijn juist uniek vanwege hun architectuur of luxueuse inrichting. Op dit gebied hebben aan de selectie ook een aantal steraccommodaties toegevoegd. Accommodaties die op faciliteit, kwaliteit en ligging het maximale aantal van 5 sterren scoren en net dat beetje extra bieden waar u naar op zoek bent.
De meeste villa's zijn vrijstaand en beschikken over een zwembad (let op de pictogrammen voor de specificaties). Zoals u van OUT! gewend bent, is ook voor deze accommodaties de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed!

U wilt graag iets bijzonders, iets riants of iets luxe, maar uw vakantie toch graag enigzins betaalbaar houden? Bekijk via deze pagina ons aanbod van unieke villa's!

Onze selectie vakantievilla's en steraccommodaties

Via de zoekmodule op deze pagina vindt u onze vakantievilla's en steraccommodaties. Deze pagina is onderdeel van de themavakantie-presentatie van OUT! Vakantiehuizen. Wenst u vanuit uw vakantiehuis bijvoorbeeld te golfen, zoekt u vertier voor de kinderen of moet de villa aangepast zijn dan kunt u uw zoekopdract verfijnen of een villa zoeken via onze startpagina voor themavakantiehuizen: Specials.

En voor de liefhebber van het pure Italie...Aanverwante vakantiehuizen: vakantiehuizen met zwembad, wellness-vakantiehuizen, special mo(nu)ments

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres