• Meer verhuren? Adverteren!

    Kalenders & prijzen actueel houden niet nodig!

    adverteren met uw vakantiehuis
Adverteren

Adverteren, vast of responsive

Op www.outvakantiehuizen.nl zijn er diverse mogelijkheden om tegen een vast bedrag te adverteren. Voor de aanbieders van accommodatie zijn er twee standaardmogelijkheden. Onder beide opties worden respondenten voor beschikbaarheid en prijs doorgelinkt naar de eigen website van de adverteerder. Er wordt dus niet bij of via OUT! geboekt. Klik hier voor de mogelijheden indien u als adverteerder juist wél een vermelding met (een dan actueel te houden) kalender, prijzen en boekingsmogelijkheid wenst.

A. Vast adverteren

Het is mogelijk om tegen een vast bedrag een tekst-/fotolink, direct verwijzend naar de eigen website van de adverteerder, te plaatsen op www.outvakantiehuizen.nl.

De link wordt geplaatst onder de rubriek 'Uitgelicht' in de rechtermarge van de webpagina van voorkeur. De paginakeuze is bepalend voor het tarief. De vermelding bestaat uit een foto, drie regels tekst en een websitelink. Zie onderstaand voorbeeld met een Uitgelicht-adveretentie op de homepage van deze site.

Adverteerders dienen er op te letten met het fotogebruik geen auteursrechten te schenden. Claims van rechthebbenden worden naar de adverteerder doorverwezen dan wel doorbelast. Naar het oordeel van OUT! Vakantiehuizen OUT! ondermijnende advertenties, aanstootgevende teksten, beelden en doorverwijzingen in welke zin dan ook, zijn niet toegestaan.

Zie de tariefkaart voor de toepasselijke tarieven.

Zo begint u te adverteren:
U kunt uw foto met drie regels tekst (90 karakters, inclusief spaties) gewoon via info@outvakantiehuizen.nl aanleveren waarbij u de pagina van uw keuze, ons aangeeft. Na betaling van de dan door ons gefactureerde kosten, wordt uw tekst-/fotolink voor de toepasselijke periode geplaatst.

Voorbeeld van vast adverteren (homepagerubriek 'Uitgelicht'):


B. Responsive adverteren

Bij deze vorm kiest u er voor om naar voren te komen in de resultatenlijst van een websitegebruiker van www.outvakantiehuizen.nl. Op basis van capaciteit, lokatie en enkele selectiecriteria. Zie onderstaand voorbeeld.

In plaats van dat de gast direct de prijs en beschikbaarheid van een gewenste periode kan zien, wordt er doorgelinkt naar de website van de adverteerder. In tegenstelling tot het vast adverteren, is er wellicht sprake van minder vertoningen en/of doorkliks, een gebruiker moet immers een selectie maken, maar de vertoning is daarmee wel gerichter en de doorklik kwalitatiever.

De geadverteerde accommodatie lijkt bij OUT! Vakantiehuizen op de website te staan, vooral als u de uitgebreide beschrijving (achter de doorklik vanuit de eerste selectielijst) in de stijl van www.outvakantiehuizen.nl opstelt (aanbevolen). Zodra een gebruiker doorklikt op beschikbaarheid/prijs wordt er echter doorgelinkt naar de eigen website van de adverteerder. Zie voor de kosten de tariefkaart en mail of bel even indien uw voorkeur naar deze bijzondere vorm van adverteren uitgaat: info@outvakantiehuizen.nl/0413-385880.

LET OP: Lets Start Again - Advertentie-AANBIEDING:
Betreffende het responsive adverteren (1B, in de zoekresultaten) geldt momenteel een bijzondere Lets-Start-Again-Aanbieding: privévakantiehuizen, vakantieparken, appartementen, B&B's, Boutique Hotels in héél Europa kunnen zich nu aanmelden voor een uitgebreide advertentie (20 foto's, volledige beschrijving) met een directe link naar uw eigen website, gepubliceerd t/m 31 december 2022 voor een gereduceerd tarief van 145,- euro (normaal jaartarief 199,00 euro). Uw accommodatie gepresenteerd op www.outvakantiehuizen.nl terwijl u toch alles in eigen hand houdt! Het aantal views en kliks, de resultaten van uw advertentie, houdt u in de gaten via uw eigen inlog! Maak gebruik van deze aanbieding en meldt uw advertentie nu hier aan. Gelieve desgewenst middels het opmerkingen veld alvast de tekst van uw advertentie up te loaden!


Meer weten? Stuur ons gerust een mail of bel: info@outvakantiehuizen.nl/(0031-413-385885)!

Voorbeeld van 'responsive adverteren':Meer informatie

Klik hier voor meer persoonlijke informatie over vast of responsive adverteren.