• Een websitevermelding

    Dit kost het

Wat kost een websitevermelding

Mogelijkheden en tarieven

OUT! Vakantiehuizen biedt derden diverse mogelijkheden om via OutVakantiehuizen.nl onder de aandacht van de gewenste doelgroep te worden gebracht.

Op deze tariefkaart vindt u een handig en vergelijkend overzicht van onderstaande mogelijheden (inc. kosten).


Optie 1: Opname in de zoekresultaten/boekingsmogelijkheden

Door een vakantie-accommodatie aan te melden voor bemiddeling door OUT! veelal 'no cure, no pay' op provisiebasis middels ťťn van de drie hoofdvormen Brons, Zilver of Goud, wordt een accommodatie online boekbaar gepresenteerd in de selecties zoals die worden gemaakt door de sitegebruiker. Lees hier hoe u met een zilveren en gouden samenwerking desgewenst gratis gebruik maakt van onze IT-diensten om uw boekingskalender automatisch met ons te delen

Optie 2: Adverteren in de rubriek Uitgelicht

Het is mogelijk om een tekst-/fotolink, direct verwijzend naar de eigen website van de adverteerder, te plaatsen op www.outvakantiehuizen.nl.

De link wordt geplaatst onder de rubriek 'Uitgelicht' in de rechtermarge van de webpagina van voorkeur. De vermelding bestaat uit een foto, drie regels tekst en een websitelink.

Adverteerders dienen er op te letten met het fotogebruik geen auteursrechten te schenden. Claims van rechthebbenden worden naar de adverteerder doorverwezen dan wel doorbelast. Naar het oordeel van OUT! Vakantiehuizen OUT! ondermijnende advertenties, aanstootgevende teksten, beelden en doorverwijzingen in welke zin dan ook, zijn niet toegestaan.

De volgende tarieven zijn van toepassing bij:

Plaatsing op de homepage (www.outvakantiehuizen.nl):
EUR 59,00 per kwartaal of EUR 199,00 per jaar

Plaatsing op een landenpagina (Nederland, BelgiŽ enz.):
EUR 29,00 per kwartaal of EUR 79,00 per jaar

Plaatsing op een regiopagina (Friesland, Ardennen enz.):
EUR 19,00 per kwartaal of EUR 59,00 per jaar

Plaatsing op een themapagina (visvakantiehuizen, wintersport enz.):
EUR 39,00 per kwartaal of EUR 99,00 per jaar.

Zo begint u te adverteren:
U kunt uw foto met drie regels tekst (90 karakters, inclusief spaties) gewoon via info@outvakantiehuizen.nl aanleveren waarbij u de pagina van uw keuze, ons aangeeft. Na betaling van de dan door ons gefactureerde kosten, wordt uw tekst-/fotolink voor de toepasselijke periode geplaatst.

Optie 3: Overige vermeldingen/campagnes

Op maat verzorgt OUT! Vakantiehuizen graag promotionele of redactionele vermeldingen op haar website, blogpagina's, in haar DM en/of nieuwsbrieven, en op haar Facebook-, Twitter- of overige sociale mediapagina's.

Neem in geval van interesse a.u.b. contact met ons op (0413 - 385 885, info@outvakantiehuizen.nl). Het is ook mogelijk om van onze publishers services gebruik te maken via externe affiliateprogramma's zoals die van Tradedoubler.

U kunt niet kiezen?

Misschien heeft u wat aan de tips en tricks voor verhuurders...

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres