• Een websitevermelding

    Dit kost het

Wat kost een websitevermelding

Mogelijkheden en tarieven

OUT! Vakantiehuizen biedt derden diverse mogelijkheden om via OutVakantiehuizen.nl vakantie-accommodatie gericht onder de aandacht van de gewenste doelgroep te brengen. Bedenk dat u bij OUT! Vakantiehuizen op een ruim 17 jaar goed boekende website staat. De website bedient een hoogwaardig gastenbestand van zo'n 200.000 Nederlandse en Vlaamse families. U kunt stoppen met het zoeken naar (nieuwe) gasten: u heeft ze gevonden!

Op deze tariefkaart vindt u een handig en vergelijkend overzicht van onderstaande mogelijheden (inc. kosten).


Optie 1: Opname in de zoekresultaten met boekingsmogelijkheid

Vakantiehuisverhuurders kunnen een vakantie-accommodatie aanmelden op advertentiebasis (vakantiegangers boeken direct bij de eigenaar) of aanmelden voor bemiddeling door OUT! (Anvr/SGR).

Boekingen/aanvragen worden 'no cure, no pay' op provisiebasis afgerekend.

Lees hoe u middels één van de drie hoofdvormen Brons, Zilver of Goud, uw accommodatie online boekbaar kunt op OutVakantiehuizen.nl kunt presenteren. Er is vast een manier die bij u past!

Lees hier hoe u met een zilveren en gouden samenwerking desgewenst gratis gebruik maakt van onze IT-diensten om uw boekingskalender automatisch met ons te delen. Het inschakelen van OUT! betekent niet nog méér werk, nee: meer boekingen!

Optie 2: Adverteren in de rubriek Uitgelicht

Het is mogelijk om een tekst-/fotolink, direct verwijzend naar de eigen website van de adverteerder, te plaatsen op www.outvakantiehuizen.nl.

De link wordt geplaatst onder de rubriek 'Uitgelicht' in de rechtermarge van de webpagina van voorkeur. De vermelding bestaat uit een foto, drie regels tekst en een websitelink.

Adverteerders dienen er op te letten met het fotogebruik geen auteursrechten te schenden. Claims van rechthebbenden worden naar de adverteerder doorverwezen dan wel doorbelast. Naar het oordeel van OUT! Vakantiehuizen OUT! ondermijnende advertenties, aanstootgevende teksten, beelden en doorverwijzingen in welke zin dan ook, zijn niet toegestaan.

Zie de tariefkaart voor de toepasselijke tarieven.

Zo begint u te adverteren:
U kunt uw foto met drie regels tekst (90 karakters, inclusief spaties) gewoon via info@outvakantiehuizen.nl aanleveren waarbij u de pagina van uw keuze, ons aangeeft. Na betaling van de dan door ons gefactureerde kosten, wordt uw tekst-/fotolink voor de toepasselijke periode geplaatst.

Optie 3: Overige vermeldingen/campagnes

Op maat verzorgt OUT! Vakantiehuizen graag promotionele of redactionele vermeldingen op haar website, blogpagina's, in haar DM en/of nieuwsbrieven, en op haar Facebook-, Twitter- of overige sociale mediapagina's.

Neem in geval van interesse a.u.b. contact met ons op (0413 - 385 885, info@outvakantiehuizen.nl). Het is ook mogelijk om van onze publishers services gebruik te maken via externe affiliateprogramma's zoals die van Tradedoubler.

U kunt niet kiezen?

Misschien heeft u wat aan de tips en tricks voor verhuurders...


Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres