Een vakantie accommodatie voor met z'n tweeŽn!
Natuurlijk biedt een klein vakantiehuisje of een luxe appartement een heerlijk onderkomen voor met z'n twee.
Maar soms dan vind je net dat beetje extra service, zoals die opgemaakte bedden bij aankomst en relax aanschuiven voor het ontbijt in de ochtend toch echt wel een plus voor je weekendje weg of bijv. die zomervakantie in ItaliŽ. Steeds meer verhuurders van onze "kleine" vakantiehuizen bieden deze mogelijkheid ook. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een karakteristieke B&B, chambre d'hŰte of Boutique Hotel. Eigenlijk verblijf je dan ook in een prachtig vakantiehuis, dit keer met je eigen kamer, met misschien wel je eigen terras, balkon of whirlpoolbad.
En je geniet van de service en gezelligheid van een professioneel geleid "vakantiehuis" met ontbijtservice en vaak ook extra catering mogelijkheden, zoals een gezamelijk diner 's avonds of een lunchpakket/picknickmand voor overdag. Vaak ook een heerlijke loungeruimte of "huiskamer", een tuinterras en misschien wel een sauna, zwemvijver of een zwembad. Zo kan je met z'n twee toch genieten van de vele vakantie faciliteiten zoals je die bijv. ook terug vindt bij de OUT! groepsaccommodaties! Overigens ga je B&B en Boutique Hotels met wellnessfaciliteiten ook terug vinden op de OUT! Wellness pagina!
Ieder land heeft zo z'n eigen charme, in Frankrijk vind je de bekende chambre d'hŰtes die vaak gecombineerd worden met table d'hŰtes, dus daar schuif je ook 's avonds samen aan tafel voor een heerlijke locale maaltijd. In ItaliŽ vind je niet alleen veel vakantiehuizen, maar ook B&B's op boerderijen, de zogenaamde agriturismo's. Bijna altijd met een zwembad tussen de olijfbomen en de wijnranken! En dan zijn er natuurlijk ook nog de particuliere appartementen, B&B's en Boutique Hotels in de grote Europeesche steden, die je ook terug vindt in het OUT! in the city programma!
Het allerbelangrijkste in de selectie op deze pagina? Het moet wel vakantie blijven! Dus geen zakelijke of "budget" hotels, onze Vakantiehuizen, B&B's en Boutique hotels bevinden zich op locaties meer dan geschikt voor een weekendje weg of een lange vakantie en zorgen qua inrichting en faciliteiten ook voor een echt vakantiegevoel! Oja, misschien best belangrijk, 1 nachtje is geen vakantie, dus u huurt bij ons altijd minimaal 2 nachten, zodat u er ook echt even uit bent!!
OUT! in the City
appartementen in the                 city
Kleine en grotere appartementen in en om de mooiste steden van Europa, Barcelona, Madrid, Lissabon, Londen, Wenen, Rome,Dubrovnik. Voor een paar dagen of een volle week. Een appartement maakt dat u woont in de stad, een B&B of Boutiquehotel geeft net dat extra beetje service! Meer..

De Kunst van Genieten


Sfeervol genieten. Ook thuis met de aanschaf van een kunstobject uit onze Boutique Hotel-lijn!


Feeling good


Pleisures: Pleasures for Leisure!


Of... een compleet particulier vakantiehuis helemaal voor jezelf!


Ontdek de particuliere OUT!-vakantiehuizen! Vooral de tweepersoons particuliere vakantiewoningen vormen vaak een voordelig alternatief voor de traditionele B&B of hotelovernachting.

Bed & Breakfasts

Welkom in de OUT!-Bed & Breakfasts! Ontdek een vakantiestreek via de locals en ervaar de kwaliteit van de persoonlijke aandacht van uw gastheer/-vrouw.


Boutique Hotels


Welkom in de OUT!-Boutique Hotels. Individuele hotels, thematisch opgezet in de sfeer waar jij dit keer voor een kort of langer verblijf aan toe bent!

Agriturismo's ItaliŽ

karakteristiek    appartement op wijn- of olijfboerderij in ItaliŽ met zwembad!
Misschien is hier de vakantiewoning met ontbijt 'in boutique sfeer' wel uitgevonden. Je vindt ze vaak prachtig in de heuvels in het groen gelegen, niet ver van de toeristische highlights van italiŽ, de agriturismo's, de Podere, de casales in Toscane, UmbriŽ. Marche of elders in hetland. Karakteristiek middeleeuwse wijnhuizen of olijfboerderijen,gehuchtjes die nu ook een toeristische functie hebben, met authentieke of juist luxe modern gerestaureerde appartementen, vakantiehuisjes en Boutique hotel waardige slaapkamers, natuurlijk op een prachtig riant groen terrein met zwembad en veelal een prachtig uitzicht over de landerijen.Meer...

Dat smaakt naar...


... meer natuurlijk. Want het is smaakvol genieten in onze B&B's. En nagenieten thuis met de aanschaf van een barbecue uit onze B&B-lijn!

Ook zo'n barbecue is mťťr! Het is een bbq, vuur-/vijverschaal, bijzet-/hangtafel in ťťn. Kortom een robuust sieraad voor elke tuin:


Ervaar het verschil

Beleef het verschil. Neem afstand van de massa en kies voor een individuele vakantie in een B&B of Boutique Hotel.


Maak het verschil ook thuis met de aanschaf van een unieke houten fiets uit onze B&B-lijn!

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres