• Samenwerken met OUT!

    Zo werkt het.

Werkwijze OUT! Vakantiehuizen

UW CONTRACT

U presenteert als verhuurder vakantie-accommodatie op www.outvakantiehuizen.nl. Bezoekers van deze website kunnen met betrekking tot een vrije periode tegen de vermelde prijzen, een reservering(saanvraag) doen. Deze reservering(saanvraag) wordt u als verhuurder gemaild en is zichtbaar op het beveiligde verhuurdersgedeelte van deze website. Lees op deze pagina hoe e.e.a. onder de diverse contractvormen verloopt:

Bronzen contract

De verhuurder is voor een reservering(saanvraag) aan OUT! Vakantiehuizen de overeengekomen commissie verschuldig. De verhuurder werkt in direct contact met de websitebezoeker de reserveringsaanvraag tegen de eigen voorwaarden en zonder verdere bemoeienis van OUT! Vakantiehuizen af.

Zilveren contract

De verhuurder dient binnen 24-uur bij OUT! Vakantiehuizen op een aanvraag te reageren. Tegen de overeengekomen commissie handelt OUT! op basis van de ANVR-Boekingsvoorwaarden de aanvraag af bij de websitebezoeker. Voor niet-tijdig beantwoorde aanvragen dan wel vanaf de 4e afgewezen aanvraag, is aan OUT! de overeengekomen commissie verschuldigd. Het verblijf wordt onder verantwoordelijkheid van de verhuurder tegen de eigen voorwaarden afgehandeld.

Gouden contract

De verhuurder profiteert van de zekerheid bij de websitebezoeker dat vrije perioden zonder voorbehoud tegen de gepresenteerde condities beschikbaar zijn. Onder verantwoordelijkheid van OUT! Vakantiehuizen wordt een reserveringsaanvraag tegen de ANVR-Reisvoorwaarden afgehandeld (inclusief verblijf en eventuele after-sales-issues als schades en klachten.

Annuleringen onder Brons, Zilver en Goud

De bronzen verhuurder heeft in diens eigen voorwaarden de annuleringscondities bepaald. Indien deze voorwaarden ontbreken of deze zijn de vakantiegangers niet op het wettelijk relevante tijdstip overlegd, dan geldt algemene wet- en regelgeving.
Zilveren en gouden verhuurders geven op basis van de ANVR-voorwaarden, vakantiegangers de mogelijkheid om binnen 48-uur na de reservering(saanvraag) kosteloos te annuleren. Daarna zijn de ANVR-annuleringsvoorwaarden (versie 'eigen vervoerreizen naar zelfstandige wooneenheden 2015') van toepassing, tenzij de zilveren verhuurder afwijkende voorwaarden in de websitevermelding heeft opgenomen.

Tot 3 maanden voor verblijfsdatum kan er bij zilveren en gouden verhuurders gedurende max. 7 dagen een voor de verhuurder bindende maar voor de aanvrager vrijblijvende optie worden genomen.

HAAL HET MAXIMALE UIT OUT! VAKANTIEHUIZEN

Met de keuze voor een bronzen, zilveren of gouden contract heeft u een samenwerkingsvorm gekozen die u het beste bij u vindt passen. Lees de informatie achter onderstaande links om het maximale uit uw contract te halen en precies te weten hoe e.e.a. verder operationeel functioneert.

Over uw vermelding op OutVakantiehuizen.nl

-instructie presentatie (goede beschrijvingen, foto's, prijzen, beschikbaarheidsinformatie);
-instructie boekingssysteen (actueel houden van uw planning en nut daarvan);
-opname op promotiepagina's;
-deelname aan kortingsakties.

Hoe organiseert u het verblijf

-beheerdersinstructie;
-procedure in geval van problemen tijdens verblijf (incl. aankomst/vertrek);
-afhandeling van eventuele borgen, klachten en schades.

FACTURATIE

U heeft als verhuurder een prijstabel in uw presentatie op OutVakantiehuizen.nl opgenomen of op laten opnemen met daarin de door vakantiegangers bij boeking verschuldigde kosten. Lees via onderstaande links hoe OUT! Vakantiehuizen vervolgens commissie (bronzen contract) of aan u verschuldigde verblijfskosten (zilveren/gouden contracten) afrekent.

-huur en bijkomende verblijfskosten;
-fee's en commissies;
-BTW-regeling;
-betaaltermijnen;
-eventuele meerkosten voor boekers (Calamiteitenfonds, extra verzekeringen e.d.).