Out! Vakantiehuis: B-LU-0261 Auby-sur-Semois 20 personen

HomeBelgiŽ Ardennen Out! Vakantiehuis: B-LU-0261 Auby-sur-Semois 20 personen

B-LU-0261

Aantal personen: 20
Mail a friend
Toevoegen aan favorieten
Plaats: Auby-sur-Semois (Luxembourg)
Regioinformatie:Provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen, Belgie

 • Exterieur B-LU-0261
 • Wonen B-LU-0261
 • Wonen B-LU-0261
 • Wonen B-LU-0261
 • Wonen B-LU-0261
 • Slapen B-LU-0261
 • Slapen B-LU-0261
 • Slapen B-LU-0261
 • Slapen B-LU-0261
 • Sanitair B-LU-0261
 • Sanitair B-LU-0261
 • Sanitair B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Buiten B-LU-0261
 • Overig B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
 • Omgeving B-LU-0261
Groot vakantiehuis (500m≤, CV, Pelletkachel, WIFI) ideaal voor meerdere gezinnen, groepen, teambuilding, met in het zomerseizoen een zwembad. Prachtig gerenoveerde, authentieke natuurstenen hoeve (17de eeuw), 13 km ten oosten van Bouillon, in een klein dorpje Auby-sur-Semois, omringd door bossen.
Wonen:Gelijkvloers: tv-salon (50ī plasma TV - Home Cinema), eetplaats (20p). 1ste verdieping: zeer grote open ontspanningsruimte met kicker en poolbiljart, salon, sauna TYLO (droog, vochtig, aromatherapie). 2de verdieping: leesruimte, tweede flatscreen met mogelijkheid tot aansluiting playstation. Perfect Draft Thuistap.
Koken:Gelijkvloers een open keuken. Wasplaats met wasmachine, droogkast, extra frigo en diepvries.
Slapen:Totaal 7 slaapkamers: Gelijkvloers: zeer grote slaapkamer. 1ste verdieping: 2 slaapkamers aansluitend, en via achteringang nog 2 slaapkamers. 2de verdieping: 2 kleinere slaapkamers.
Sanitair:4 badkamers (waarvan 2 met douche-wc-lavabo, 1 met bubbelbad-wc-lavabo, 1 met bubbelbad 2p-wc-lavabo) en nog 2 extra douchecellen.
Buiten:Heerlijke grote tuin (3000m≤) met 250m≤ aan terrassen en een professionele plancha (grillplaat). Mooi openluchtzembad 9 x 4,5m (+/- april tot oktober), schommel, pingpongtafel (outdoor-zelf palletten en balletjes meebrengen aub)en 2 Amazonas Paradiso Familiehangmatten.
Omgeving:Gelegen in een klein dorpje Auby-sur-Semois, omringd door bossen. Auby ligt hoog op de grens van de zuidelijke Ardennen en de Gaume, ťťn van de regio's met de meeste zonnestraling in BelgiŽ.
Groot vakantiehuis ideaal voor meerdere gezinnen, groepen, teambuilding. U boekt dit vakantiehuis hier online direct bij de verhuurder!
Boek direct bij de eigenaar  Vakantiehuis met Zwembad Privť zwembad 
Boek direct bij de eigenaar  

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

 

 1. Huurovereenkomst

 

De verhuurder en huurder komen uitdrukkelijk overeen dat de huurovereenkomst tot stand kan komen door het versturen van e-mails. De relatie tussen huurder en verhuurder is gebaseerd op vertrouwen. De huurder respecteert het gehuurde goed en zal dat terug overdragen in dezelfde staat als bij aankomst.

De huurovereenkomst betreft de gemeubelde woning gelegen te Rue Termay 13 te Auby-sur-Semois 6880. 

De woning bestaat uit 4 wooneenheden, waarvan 1 privé, en 3 (1 gite met 4 slaapkamers, 1 gastenkamer, 1 dubbele gastenkamer) hierbij samen verhuurd worden als vakantiewoning. 

Bij schriftelijke of per e-mail bevestiging door de huurder van de door de verhuurder per email overgemaakte huurovereenkomst wordt de huurovereenkomst tussen partijen gesloten en aanvaardt de huurder hiermee deze algemene huurvoorwaarden, zonder enig voorbehoud.

 

 1. Wijze van betaling

 

Alvorens de boeking definitief wordt, dient er 40% van de huurprijs betaald te worden. Het restant van de huurprijs dient ten laatste 7 weken voor de aanvang van de huurperiode op rekening vd verhuurder gestort zijn. Indien de huurovereenkomst wordt afgesloten binnen een periode van 7 weken vòòr aanvang dient het volledige bedrag v.d. huurprijs ineens betaald te worden.

De verplichting van de verhuurder om toegang tot het goed te verschaffen wordt uitgesteld tot de huur volledig aantoonbaar betaald is, alsook de waarborg (zie 7).

Bij niet-tijdige betaling is de huurder in verzuim en wordt het huurcontract geannuleerd op de dag van het verzuim.

Het vooruitbetaalde bedrag van 40% geldt dan als annuleringskost.

De verhuurder behoudt zich het recht de overeenkomst op te zeggen wegens gewichtige omstandigheden. In dat geval wordt de huurder zo snel mogelijk op de hoogte gesteld van de annulatie van het huurcontract en zal deze binnen twee werkdagen na annulatie de reeds betaalde huur teruggestort krijgen.

 

 1. Huisdieren

 

Huisdieren zijn in de woning toegelaten, mits schriftelijk of per email op voorhand afgesproken. 

 

 1. Onderverhuring.

 

Onderverhuring van de woning is niet toegestaan.

 

 1. Aanvaarding van goede staat

 

De verhuurder biedt de woning aan en de huurder aanvaardt het goed in de staat zoals het zich bevindt, in goede staat van onderhoud, veiligheid, hygiëne en bewoonbaarheid.

 

 1. Schade

 

De huurder is aansprakelijk voor schade aan de woning en de accommodatie toegebracht door hemzelf en/of door zijn reisgenoten dan wel bezoekers. Hij is gedurende de huurperiode verantwoordelijk voor het huis en hij verplicht zich het huis netjes en schoon te houden.

De huurder kan een schadeverzekering afsluiten.

De huurder aanvaardt dat het goed zich in perfecte staat bevindt. Bij vaststelling van enige schade bij aanvang van de huur heeft de huurder de verplichting dit onmiddellijk te melden aan de verhuurder. Indien de huurder geen opmerkingen maakt bij de aanvang van de huur zal alle schade welke de verhuurder vaststelt na het einde van de huur onweerlegbaar vermoed worden schade te zijn veroorzaakt door de huurder. Deze zal dan wel steeds op de goedkoopst mogelijke manier hersteld worden.

Bij gelijk welk probleem ivm electriciteit, verwarming, zwembad, … dient de verhuurder onmiddellijk op de hoogte gesteld te worden via telefoon/sms/email. De verhuurder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enig tijdelijk defect of onderbreking van stroom, water of andere voorzieningen.

 

 1. Waarborg

 

De waarborg ten bedrage van €800 (weekend)/€1000 (week) dient via overschrijving betaald te worden één week vòòr aankomst. Deze zal na aftrek van eventuele extra kosten en / of vergoeding bij schade of verlies naar de rekening van de huurder terug overgeschreven worden.

 

 1. Zorg voor huis en omgeving

 

De gehuurde woning dient door de hoofdhuurder en de medehuurders met de vereiste zorg te worden bewoond, met inachtneming van de rust voor de omgeving. De huurders zullen zich als een goede huisvader gedragen en zullen tijdens het verblijf de woning behoeden tegen brand, vorstschade, inbraak enz. De huurder erkent hierbij uitdrukkelijk verantwoordelijk te zijn voor diefstal van en schade aan de inboedel als de diefstal gebeurt zonder sporen van braak. Bij diefstal zonder sporen van braak, bijv. door het niet afsluiten van ramen en deuren bij afwezigheid, is de huurder aansprakelijk voor de geleden schade.

In de woning, en in of aan het zwembad mag niet gerookt worden. In het zwembad zijn scherpe materialen, surfplanken en vergelijkbare zaken niet toegelaten. Zwembad is minstens beschikbaar van april tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden ook nog in oktober. Kinderen hebben onder geen enkele voorwaarde toegang tot het zwembad en de terrassen errond zonder begeleiding van een volwassene. Gebruiksaanwijzing en –voorwaarden voor zwembad en sauna dienen strikt opgevolgd te worden.

Het zwembad wordt verwarmd met een warmtepomp, de instellingen daarvan mogen nooit veranderd worden (kan schade veroorzaken).

Bij gelijk welk probleem met het zwembad moet de verhuurder onmiddellijk op de hoogte gesteld worden. Eventuele interventies zijn op kosten van de verhuurder tenzij het probleem het gevolg is van verkeerd gebruik van het zwembad.

Gebruik bij voorkeur geen frietketel binnen in de woning, ook gourmet en fondue wordt afgeraden binnen in de woning omwille van de brandveiligheid (branddetectoren kunnen hierdoor in werking treden). Omwille van de brandveiligheid wordt het gebruik van kaarsen afgeraden. Indien u toch deze toestellen / kaarsen wenst te gebruiken vragen we ervoor te zorgen dat die zeker niet meer aanstaan na gebruik, en zeker als u gaat slapen, en een grote voorzichtigheid aan de dag te leggen.

 

 1. De reiniging

 

Kookplaten, de gehele inboedel van de keuken, frigo’s, oven en eventueel plancha dienen schoongemaakt te worden na gebruik. De woning dient na afloop door de huurder “bezemschoon” te worden opgeleverd. De schoonmaak zelf gebeurt door de verhuurder, hiervoor wordt door de huurder €175 betaald.

 

 1. Annulatie

 

Bij annulatie door de huurder zal hij volgende vergoedingen verschuldigd zijn, tenzij de verhuurder de woning toch nog aan een andere huurder kan verhuren aan dezelfde voorwaarden voor de geannuleerde periode:

Tot 8 weken voor aanvang : 40% van de huur, hetzij het betaalde reservatievoorschot Minder dan 8 weken tot 6 weken voor aanvang : 60% van de huur

Minder dan 6 weken voor aanvang : 80% van de huur

Indien de huurder geen gebruik maakt van de woning of deze voor het einde van de huurperiode verlaat, zal er geen enkele restitutie plaats vinden.

De huurder wordt sterk aangeraden zelf een annulatieverzekering te nemen.

Bij annulatie door overmacht door de verhuurder zal geen restitutie gebeuren van de reeds betaalde bedragen, de verhuurder zal een verplaatsing voorstellen naar een voor hem geschikte periode, de huurder heeft geen beslissingsrecht omtrent het bepalen van die periode.

 

 1. Verzekering

 

De huurder zal voor de gehele duur van de verhuring zijn huurdersaansprakelijkheid en het verhaal der geburen laten verzekeren en zal hiervoor ten laatste een week voor aankomst een verzekeringsattest bezorgen aan de verhuurder. De huurder kan ook kiezen om aan te sluiten bij de brandverzekering van de verhuurder mits betaling van een éénmalige bijdrage van €40. Dit bedrag moet dan samen met de saldobetaling 6 weken voor aankomst op de rekening van de verhuurder zijn betaald.

 

 1. Klachten en bevoegde rechtbank

 

Geen enkele klacht zal in behandeling worden genomen, indien die niet binnen de 24 uur na het in bezit nemen van de woning telefonisch en per email wordt gemeld en wordt gevolgd door een aangetekend schrijven.

Dezelfde regel geldt, indien er zich tijdens het verblijf in de woning iets ernstig voordoet. In geval van geschil, is enkel de rechtbank van Gent (België) bevoegd.

 

De verhuurder: Paul De Grauwe

Er zijn geen mogelijkheden
  Beschikbaar
  Bezet
  Wisseldag
  Mogelijke aankomstdag
Selecteer het door U gewenste verblijf
- Er zijn geen mogelijkheden in Jul 2024 in Jul 2024 Klik op onderstreepte groene dag hierboven -
- Er zijn geen gegevens gevonden -
Standaard Verblijfsduur:
.

Bijkomende kosten
Borg: TP: € 1.000,00, na evt. verrekening retour binnen 30 dagen.
Energie: inclusief.  
Schoonmaak: RS: € 175,00 verplicht.
Huisdier: Max. 5, 5 Gratis.
Bedlinnen: inclusief.
Badlinnen: zelf meenemen.
Keukenlinnen: zelf meenemen.
Toeristenbel.: inclusief
(TP: Ter plaatse af te rekenen RS: Bij reservering afrekenen)
 
Stel nu Uw vraag over B-LU-0261 aan Out! vakantiehuizen of vraag een vrijblijvende optie aan:
Uw emailadres
Uw naam
Telefoonnummer
Wilt U teruggebeld worden?
Wilt U een optie nemen?
Uw vraag/optie gegevens
Er zijn geen reviews gevonden
G=Gemeenschappelijk, A=Op aanvraag, T=Tegen aanvullend Tarief
Ligging/Situatie
Geheel op begane grond
Sanitair
Aantal badkamers ( 4 )
Slapen
Aantal slaapkamers ( 7 )
Overige faciliteiten
WIFI
Algemeen
Aantal huisdieren toegestaan ( 5 )
Bereikbaar / Toegangelijk
Openbaar vervoer

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres