Out! Vakantiehuis: H-TD-0051 Sarvar 4 personen

HomeHongarije Boedapest, Donaubocht Out! Vakantiehuis: H-TD-0051 Sarvar 4 personen

2,5 Faciliteit

H-TD-0051

Aantal personen: 4
Plaats: Sarvar (Transdanubia)
Regioinformatie:Hongarije

Sárvár is langs de hoofdweg 4 gelegen, 40km ver van de grens van Hongarije met Oostenrijk. Door de beroemde monumenten (bijv.: de Nádasdy- burcht), het arboretum, het meer waar men bootje varen kan, en de sfeervolle hoofdstraat wordt de gezellige omgeving voor de toeristen gegaranteerd. Sinds december 2002 staat er een wellnes-bad ter beschikking, dat aan alle eisen van de gasten voldoet, die naar rust en recreatie verlangen. Het pension is gelegen in een rustige omgeving, in de onmiddelijke nabijheid van het arboretum, ca.600m ver van het Wellnes-bad, en 5 minuten van de hoofdstraat. In de hof van het pension hebt u parkeermogelijkheid in een afgesloten ruimte. De gasten kunnen zich al naar behoefte gratis door de tandarts laten onderzoeken. Verder staan nog kosmetiek, massage, pedicure en manicure ter beschikking. Het restaurant biedt elke dag tussen 7.00-22.00 uur verschillende specialiteiten van het huis aan, maar hier vindt u ook de gerechten van de Hongaarse, de Griekse en de mediterrane keuken. Naast het sfeervolle restaurant beschikken we nog over een aparte zaal, geschikt voor 20 personen, en een grote zaal met airconditioning, geschikt voor 50 personen. Als u misschien in de open lucht wilt graag eten, dat is ook wel mogelijk op ons terras, dat ruimte voor 50 personen aanbiedt. Ons pension biedt zijn gasten een hoog niveau aan comfort en service.
Als u het appartement binnenkomt, komt u in een kleine hal aan. Naar links bevindt zich de woonkamer met de open keuken. De gemeubileerde keuken is compleet uitgerust met alle nodige huishoudelijke middelen. De woonkamer is voorzien met een televisie, een kast, een zitbank, een tafel en een Frans balkon. Naar rechts van de hal vindt u de badkamer uitgerust met badkuip, wasbak en toilet. Links van hier bevindt zich de slaapkamer voorzien met een tweepersoonsbed, een kledingkast en nachtkastjes. In de hal vindt u nog een kast en de koelkast. Telefoon en wlan zijn ook aanwezig in het appartement.
De belangrijkste aantrekkingskracht van Sárvár zijn ongetwijfeld de twee verschillende soorten van geneeskrachtige water, die de grondslag van de ontwikkeling gelegd hebben. In de omgeving van Sárvár ontspringt het geneeskrachtige water van 43°C uit een diepte van 1200m, een uit een diepte van 2000m ontspringt een geneeskrachtige water van 83°C met een hoog zoutgehalte. Belangrijke bestanddelen van het geneeskrachtige water van 83°C zijn Natrium Chloride, waterstofcarbonaat, jodium, bromium, fluor en talrijke spoorelementen. Uit het geneeskrachtige water van een hoog zoutgehalte wordt door destillatie het beroemde thermaal-kristal van Sárvár gemaakt. Het kuipbad in zout water is geschikt voor behandeling van bepaalde bewegingsziekten, gynaecologische ziekten en huidziekten. De weldadige invloed van het geneeskrachtige water staat sinds meerdere decennia bekend in het geval van langdurige pijn in de onderbuik en bij gynaecologische ontstekingsziekten die een dichtgroei als gevolg hebben. Het geneeskrachtige water van 43°C is rijk aan alkalische waterstofcarbonaat en bevat verder vooral Natrium Chloride, waterstofcarbonaat en spoorelementen, maar geen zwavel en radon. Het is geschikt voor behandeling van bewegingsziekten, voor revadilatie, bij nabehandeling van sportverwondingen, bij neurologische klachten en voor spierontspanning tijdens het baden. Aangezien, dat Hongarije lid van de Europeese Gemeenschap is, bestaat er de mogelijkheid, de kosten van de behandelingen geheel of gedeeltelijk te laten vegoeden. Het is een verwijskaart van de huisarts nodig, om naar de reumatoloog te kunnen gaan. Hij schrijft de behandelingen voor. Op uw verzoek kunnen we ook factuur geven. Al naar behoefte maken we een afspraak met de dokter, en we kunnen ook de transfer tussen het bad en het pension organiseren. In het geneeskrachtig- en wellnesbad in Sárvár komt u zilverhelder water, grote, heldere recreatieruimtes, exclusiefe saunawereld (gebied zonder zwemkleding) en een brede scala van wellnes- en geneeskrachtige behandelingen tegen. Naast de bekken gevuld met geneeskrachtige water van een uitstekende kwaliteit wordt de recreatie van de familieleden door het plezierbad en kinderbad gegaranteerd. De kinderen (boven de 3 jaar) zijn welkom in de gratis peuterzaal met een opgeleide kleuterleidster. In de zomer vindt u in het bad een bonte palet van mogelijkheden: strandliefhebbers krijgen zeker plezier in het reusachtige strandbekken, verder staat er een inham ter beschikking waar u duiken kunt, en een golvenbassin, een gratis glijbaan, de lieveling van de kinderen is het "avontuur-bassin" uitgerust met piratenschip en waterburcht. Verder vindt u hier nog een openlucht kinderbad en verschillende sportvelden. Op wekenddagen worden er in het bad talrijke gratis evenementen, sportwedstrijden en muziekavonden georganiseerd. Het bad is het hele jaar open. Voor verdere informatie en informatie over de prijzen neem contact met ons op.


Thuiswinkelwaarborg iDeal 
Apr 2020 H-TD-0051
MaDiWoDoVrZaZo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mei 2020 H-TD-0051
MaDiWoDoVrZaZo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Jun 2020 H-TD-0051
MaDiWoDoVrZaZo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  Beschikbaar
  Bezet
  Wisseldag
  Mogelijke aankomstdag
Selecteer het door U gewenste verblijf
Standaard Verblijfsduur:
Week za. 16h.-za. 10h..

 
Stel nu Uw vraag over H-TD-0051 aan Out! vakantiehuizen of vraag een vrijblijvende optie aan:
Uw emailadres
Uw naam
Telefoonnummer
Wilt U teruggebeld worden?
Wilt U een optie nemen?
Uw vraag/optie gegevens
G=Gemeenschappelijk, A=Op aanvraag, T=Tegen aanvullend Tarief
Wonen
Kleuren TV ( 1 )
Koken
Koelkast Kooktoestel   Koffiezetter
Waterkoker Magnetron Oven  
Buiten
Barbecue
Algemeen
Centrale verwarming   Aantal huisdieren toegestaan ( 1 )
Gezondheid
Verboden te roken

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres