Weg in de herfstvakantie!

Wanneer is het herfstvakantie?

De adviesdata van de rijksoverheid zijn voor de herfstvakantie in het schooljaar 2015-2016: 17 oktober 2015 t/m 25 oktober 2015 (voor de regio's noord en midden) en 24 oktober t/m 1 november 2015 (regio zuid). Individuele scholen mogen van voor de herfstvakantie van deze data afwijken. Controleer uw vakantieperiode dus even voor u boekt. Voor de aankomstdag spreekt OUT! Vakantiehuizen desgewenst een aangepaste/latere aankomsttijd met u af zodat u uw kinderen met het gevaar van een boete niet eerder van school hoeft te halen.

De herfstvakantie in Vlaanderen, samenvallend met het verlof in BelgiŽ rondom Allerheiligen, is van zondag 2 november t/m zondag 8 november 2015.

Waar naar toe in de herfstvakantie?

Naar de herfstvakantiehuizen van OUT! Vakantiehuizen natuurlijk. Overdag buiten lekker genieten van de herfstkleuren, de gezellig lange herfstavonden genieten van uw vakantiehuis. Dan ben je echt even weg in de herfst! Wilt u een leuke tip? Denk dan eens aan een echte 'Indian Summer' in ťťn van de OUT! Vakantiehuizen waar ze liever van een 'goldene Jaherzeit spreken: waar naar toe in de herfstvakantie?

Een website vol herfstvakantievoordeel

Vind op deze website een compleet overzicht van beschikbare vakantiehuizen voor een weekend, midweek of week herfstvakantie. Op zoek naar herfstvoordeel? Ook de vakantiewoningen met een herfstaanbieding, vindt u op deze pagina.

De herfst, een geweldige vakantieperiode!

Of u nu 's echt wil uitwaaien aan zee, van de kleurrijke bossen van de Veluwe of het ons omringende heuvelland (Ardennen, Champagne, Vogezen, Eifel, HunsrŁck, Mosel, Sauerland e.d.) wilt genieten of in de echte bergen die 'Goldene Jahreszeit' met misschien al de eerste sneeuw wilt beleven, de herstvakantie is dť gelegenheid om nog even goed op te laden voor de winter!

Of heeft u nog lang geen genoeg van de zomer? Nou vooruit nog ťťn keertje/weekje dan: mediterraans nazomeren

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres