Naar welke vakantiehuizen ga ik zelf?

Huur een persoonlijk geselecteert vakantiehuis

Na 15 jaar OUT! Vakantiehuizen weet mijn omgeving onderhand wel waar ik overdag druk mee ben. Ik ben gewoon 'altijd met vakantie bezig'. Ik word daar ook veel op aangesproken. Met mijn beletterde auto nodig ik de mensen daar natuurlijk ook toe uit. Door de jaren heen heb ik daarom al veel, hele persoonlijke vakantie-adviezen gegeven. Aan mijn familie, buren, vrienden, ouders van het schoolplein enz. enz. En van zulke 'klanten', krijg je natuurlijk ook altijd hele persoonlijke vakantie-ervaringen teruggekoppeld. U zou eens moeten weten wat mijn broer allemaal tegen mij durft te zeggen!

Een vakantiehuis waar we zelf zijn verbleven

En dan ga ik natuurlijk zelf ook altijd op vakantie naar een vakantiehuis, groot of klein, privť of juist op een vakantiepark. Afhankelijk van het gezelschap. Naar een groot vakantiehuis met de vriendinnen, een vakantiepark met de kinderen of een comfortabele boerderij met opa en oma. Op deze pagina heb ik de op deze manier succesvol aanbevolen vakantiehuizen op een rij gezet. Allereerst om het mijn eigen omgeving bij een volgende vakantiekeuze gemakkelijker te maken. Met mijn familie, met mijnHet is voor tante Janny toch heel anders kiezen als ze weet wat ome Henk er vorig jaar van vond. Wat ome Henk ervan vond ziet u onder de enquetes of de vakantieverhalen. En mocht u daar niets vinden, dan mag u mij altijd even bellen (0413-385885-Kantooruren)

Een vakantiehuis, persoonlijk gecontroleerd en geselecteerd

Nou Een tweede reden voor deze pagina is dat er door de jaren heen natuurlijk een waardevol lijstje van niet alleen persoonlijk gecontroleerde maar ook persoonlijk geteste vakantiehuizen is ontstaan. Door mijn vele inkoop Vakantiehuizen die ik door een zeer geslaagd eigen gebruik en/of gebruik door mijn omgeving, persoonlijk aanbevolen kunnen worden. Bij welke verhuurorganisatie of welk portaal vindt u dat nog?