Jet's choice in vakantiehuizen!

Huur een persoonlijk geselecteerd of aanbevolen vakantiehuis

Na meer dan 20 jaar OUT! Vakantiehuizen weet mijn omgeving onderhand wel waar ik overdag meestal druk mee ben. Ik ben gewoon 'altijd met vakantie bezig'. Nou ja, tenminste, als ik niet met de mooie spulletjes (voor in je vakantiehuis!!) op pleisures.nl (pleasures for leisure), of natuurlijk die andere grote passie, Kyokushin Karate, bezig ben. Voor OUT! Vakantiehuizen ben ik Henriëtte, de dame die al je vragen omtrent het aanbod van meer dan 4000 vakantiehuizen beantwoord en je desgewenst helpt met zoeken en boeken! Maar vrienden en familie noemen mij gewoon Jet en zij vertrouwen op de keuze van Jet's choice! Door de vele inkoopreizen die ik in de loop der jaren heb gemaakt ken ik (bijna) alle Europese vakantieregio's persoonlijk, heb de meeste highlights gezien en, niet te vergeten, meer dan duizend vakantiehuizen bezocht en gefotografeerd! En op die manier ken je veel privé verhuurders en lokale agentschappen persoonlijk en weet je vaak wat wel èn wat niet mogelijk is.

Door de jaren heen heb ik daarom al veel, hele persoonlijke vakantie-adviezen gegeven. Aan mijn familie, buren, vrienden, ouders van het schoolplein enz. enz. En van zulke 'klanten', krijg je natuurlijk ook altijd hele persoonlijke vakantie-ervaringen teruggekoppeld. U zou eens moeten weten wat mijn zus allemaal tegen mij durft te zeggen!

Een vakantiehuis waar we zelf zijn verbleven

En dan ga ik natuurlijk zelf ook altijd op vakantie naar een vakantiehuis, groot of klein, privé of juist op een vakantiepark. Afhankelijk van het gezelschap. Naar een groot vakantiehuis in Nederland, de Ardennen of de Eifel met de vriendinnen (natuurlijk met Wellness faciliteiten) of de vriendengroep, een vakantiepark met de kinderen in Nederland of Frankrijk, of een comfortabele boerderij met opa en oma en de rest van de familie. Vliegreizen met vakantiehuis naar bijv. Spanje, Kroatië en Ierland, en skivakanties mèt vakantiehuis of appartement in Oostenrijk, Zwitserland of de Franse Alpen. Zelfs de Citytrip, het weekendje weg gaat in combi met een stadsappartement van OUT! in the city!

Een persoonlijk voor jou geselecteerd vakantiehuis, jouw digitale vakantiegids op maat!

Op deze pagina heb ik de op deze manier succesvol aanbevolen vakantiehuizen op een rij gezet. Om het jou en mij makkelijker te maken voor een 1e selectie. Maar dat zijn er "maar" ruim 200! Vind je niet direct wat je zoekt? Klik dan gewoon bovenaan de pagina op de "home" knop, voor de bijna 4000 vakantie accommodaties van OUT! Vakantiehuizen

Maar voor jou maak ik het graag nog eenvoudiger! Geef mij gewoon een zoekopdracht! Want dan stuur ik je een digitale vakantiehuizen brochure op maat, met de vakantiehuizen die je zoekt!! Wanneer wil je weg? Met hoeveel personen? Waar naar toe, waar moet je vakantiehuis aan voldoen, wat is je budget? Stuur gerust een mail naar info@outvakantiehuizen.nl of bel mij even (0413-385885-Kantooruren), dan ga ik voor je op zoek, indien nodig zelfs buiten het huidige bestand van OUT! vakantiehuizen! Ik vind vast iets voor je!

Alvast een voorproefje met persoonlijke vakantiehuizen!