• zorgaccommodaties
Zorgaccommodaties en meer
-Advertentie-


Zorgaccommodaties

Welkom in de zorgaccommodaties van OUT! Vakantiehuizen. OUT! Vakantiehuizen heeft vakantiehuizen die zijn ingericht voor gasten met specifieke wensen ten aanzien van hun gezondheid: anti-allergie vakntiewoningen voor cara-patienten, rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen en vakantiehuizen die qua wonen rolstoelaangepast zijn.
Ontdek naast deze pagina met zorgaccommodaties ook onze vakantiehuizen met nťt dat ietsje meer comfort en gebruiksgemak waardoor deze seniorentoppers populair zijn onder senioren en mindervaliden. Of kijk eens naar de pagina met vakantiehuizen op bestemmingen met een vriendelijk klimaat om te overwinteren. Rest ons u tot slot te attenderen op onze wellness-vakantiehuizen, 'gezond' vor lichaam en geest van voor iedereen!


Anti-allergie vakantiehuizen

Vakantiehuizen o.a. qua vloer-, wandbekleding en slaaptextiel ten behoeve van cara-patienten ingericht. Huisdieren worden niet toegelaten.

Rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen

Vakantiehuizen die vanwege een (drempelloze) begane grond-situering of lift toegankelijk zijn voor rolstoelers en deze ook binnen voldoende manouvreerruimte geven. Speciale voorzieningen zijn er verder niet.

Rolstoelaangepaste vakantiehuizen

Vakantiehuizen die niet alleen toegankelijk zijn voor rolstoelers maar die ook de genoemde rolstoelaangepaste voorzieningen hebben op het gebied van wonen en/of slapen. Rolstoelaangepaste vakantiehuizen

Seniorentoppers

Vakantiehuizen met net dat ietsje meer comfort, gebruiksgemak, leefruimte e.d. voor de senior- en/of mindervalide gast. Vaak met 55+-korting! Naar onze seniorentoppers!

Vakantiehuizen om te overwinteren

U zoekt een vakantiehuis voor een wat langere periode in een vriendelijk klimaat om de koude Nederlandse en Vlaamse winters te ontlopen? Welkom in onze vakantiehuizen om te Overwinteren!

Wellness-vakantiehuizen

Een weldaad voor iedereen. Tank bij, geniet. In onze wellness-vakantiehuizen met sauna's, bubbelbaden, massagemogelijkheden enz. komt de totale mens tot rust!

Zorghulpmiddelen

In Nederland zijn enkele aanbieders van hulpmiddelen aktief die in de vakantie van onze gasten tijdelijk in onze vakantiehuizen leveren. Informeer bij uw zorgaanbieder of bij OUT! Vakantiehuizen naar de mogelijkheden. Buiten Nederkand zijn er veelal extra hulpmiddelen bij de beheerders van de OUT! Vakantiehuizen aan te vragen.

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres