Duitsland Vakantieparken Geesthof Hechthausen Klint

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Duitsland Geesthof / Hechthausen Klint

Geesthof

Wellness Vakantiehuis Nabij recreatiewater Fun and Action (tieners) 
Plaats: Hechthausen Klint (Nedersaksen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Duitsland
Geesthof
Vakantiehuizen

Geesthof
Beschrijving

Vakantieparkje bij manege in Noord Duitsland, in het binnenland, 50 km van zee van Cuxhaven. Heerlijk gelegen in het bos, aan de rivier de Oste (zalm!), een zijrivier van de Elbe.

Voor medegebruik een verwarmd openlucht zwembad (15x6 m, extra), volleybal- en voetbalveld, meerdere speelplaatsen, veel gras- en speelvelden, evenals visvijvers (karpers en forellen, extra). Mogelijkheid voor paardrijles voor elke leeftijdsgroep en buitenritten door een groot aangrenzend bosgebied. Indien u uw eigen paard wilt meebrengen, dan zijn er in het vakantiepark boxen voor gastpaarden tegen betaling beschikbaar! In de plaats: levensmiddelenzaak, slagerij, bakkerij, bank, restaurant. Overdekt zwembad in 5 km. De gemeente Hechthausen is de meest oostelijke gemeente van het district Cuxhaven en wordt in het noorden, oosten en zuiden begrensd door de rivier de Oste. Hechthausen heeft tot op heden zijn landelijke karakter weten te behouden, een bezienswaardigheid is de oude windmolen ter plaatse. De Ostedijk en het dijkvoorland nodigen vooral tijdens de bloeitijd van de fruitbomen uit tot lange wandelingen en fietstochten. Uitstekende plekken om te vissen en tochten op de rivier met eigen- of gehuurde boten beloven rustige en ontspannende vakantiedagen. Uitstapjes naar de nabijgelegen Noordzee of naar Cuxhaven zijn zeer aan te bevelen.