Frankrijk Vakantieparken Zuidelijke Alpen: Terrasses d'Isola Isola 2000

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Zuidelijke Alpen: Terrasses d'Isola / Isola 2000

..
4 Faciliteit

Zuidelijke Alpen: Terrasses d'Isola

Baby+ Wellness Vakantiehuis Wintersport 
Plaats: Isola 2000 (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Zuidelijke Alpen: Terrasses d'Isola
Vakantiehuizen

Zuidelijke Alpen: Terrasses d'Isola
Beschrijving

Het zonnige bergoord Isola 2000 ligt aan de poorten van het Nationale Park du Mercantour, waar u in de zomer prachtige wandelingen en mountainbike tochten kunt maken of kunt zwemmen in één van de vele bergmeren. Alhoewel u echt in de Alpen verblijft ligt Isola slechts 1,5 uur van de Middellandse Zee, de Côte D'Azur en bijv. De Gorges du Verdon! Zo zit u niet in de hitte en de drukte van de Provence, van de Côte d'Azur, maar is een daguitstap naar bijv. Nice, Monaco of het Italiaanse San Remo wel mogelijk. Het dorpscentrum ligt op 200 meter afstand en heeft een mediterrane sfeer. Door de zuidelijke ligging beschikt het over een groot aantal zonuren. In de mooie natuur met o.a oude dennen- en lariksbossen kunt u prachtige wandeltochten maken. En wat dacht u van parasailen?

Ontspanningscentrum Aquavalle vindt u om de hoek en biedt u een zwembad, sauna, hammam, jacuzzi, een fitness- en squashzaal.

Vergeet u niet een bezoekje aan Nice of Cannes te brengen, de Côte d'Azur ligt slechts op 1,5 uur rijden. En naturlijk brengt u ook een bezoekje aan de Gorges du Verdon!
In het Nationale Park du Mercantour kunt u goede wandeltochten maken waarbij u schitterende uitzichten heeft en naast de 2000 verschillende flora zijn er ook veel (berg) dieren te bewonderen.
In het centrum van Isola 2000 kan goed gewinkeld worden; van sportspullen tot mode en souveniers. TIP: Bij helder weer kunt u vanaf de Cime de Sistron (op 2603 m hoogte) de Middellandse Zee zelfs zien liggen!