Frankrijk Vakantieparken Zomer in Les 2 Alpes Les Deux Alpes

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk Zomer in Les 2 Alpes / Les Deux Alpes

Zomer in Les 2 Alpes

Vakantiehuis met Zwembad Wellness Vakantiehuis Wandelvakantie 
Plaats: Les Deux Alpes (Alpen)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 1
Regioinformatie:Alpen, Frankrijk
Zomer in Les 2 Alpes
Vakantiehuizen

Zomer in Les 2 Alpes
Beschrijving

De zomer in Les Deux Alpes! Natuurlijk ontmoet u ook hier in de zomer vooral de fanatieke buitensporter! Hier gaat het vooral om de wandelaars en de mountainbikers, de downhillers wel te verstaan, maar er is ook een bikepark. De wielrenners onder u fietsen naar beneden en beklimmen dan de Alpe d'Huez! Maar ook in de zomer komt u hier de (niet) verdwaalde skiër tegen, want zij kunnen met de Jandrilift de gletscher (de grootste van Frankrijk) op. Dit maakt dat dit skidorp in de zomer bij lange na niet verlaten is, u gaat de nodige (professionele) landenteams tegen komen, alpine skiërs èn mountainbikers!

Indien u een voorkeur heeft voor de bergen boven het strand, dan is het zomers in de Franse Alpen bijzonder aantrekkelijk èn betaalbaar vakantie vieren. In onze residentie aan de rand van Les Deux Alpes is het ook in de zomer voor gezinnen goed toeven. In juli en augustus staan de recreatieteams voor u en uw kinderen klaar, binnen en buiten. Natuurlijk is er het verwarmde binnen/buiten zwemba d (sauna, stoombad), de recreatieruimtes met (computer)spellen, poolbiljart, etc. In het dorp ook een (opblaasbaar) spring en glijpark. Verder is er een recreatiemeertje voor nog meer zwemplezier en ook hier ontbreekt de rodelbaan (al noemen ze dat hier anders) niet.