Frankrijk Vakantieparken NormandiŽ: Aan zee met zwembad Auberville

Abonneer u gratis op onze digitale nieuwsbrief vol aanbiedingen en leuke nieuwtjes & weetjes!

Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

HomeAlle Presentaties in Frankrijk NormandiŽ: Aan zee met zwembad / Auberville

..
3 Faciliteit

NormandiŽ: Aan zee met zwembad

Vakantiehuis met Zwembad Kidsfun Strandvakantie 
Plaats: Auberville (Normandie)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:NormandiŽ, Frankrijk
NormandiŽ: Aan zee met zwembad
Vakantiehuizen

NormandiŽ: Aan zee met zwembad
Beschrijving

Uw vakantiepark in NormandiŽ, Deauville, zee, cider, camembert

Aan de ruige Normandische kust niet ver van de zandstranden bij Deauville en het prachtige historische vissers- en schildersstadje Honfleur, dit nieuwe kleinschalige familiepark met heerlijk verwarmd, overdekt zwembad. U kunt kiezen voor een appartement in de residentie met balkon of terras of een vakantiehuis. Ideaal park voor gezinnen met kinderen.


Het vakantiepark biedt veel faciliteiten. Natuurlijk vindt U er een wasserette. Op het terrein is een multifunctioneel speelveld (voetbal, basketbal etc.), waar de kinderen zich zeker kunnen vermaken. Het zwembad heeft een ingenieus daksysteem, zodat het in het voor- en naseizoen overdekt is en zomers grotendeels niet. En dan is er nog de Kidsclub en het tienerhonk waar in vakantietijd de nodige activiteiten worden georganiseerd. Maar ook voor de volwassenen is het op dit rustige, prachtig, natuurlijk gelegen en ruim opgezette vakantiepark prima vertoeven. Natuurlijk kunt u in de omgeving wandelen, maar op het park vindt u ook een een jeux de boulebaan, een wellnesscentrum en kunt u fietsen huren.


Maar in zo'n regio is zeven dagen echt te kort. Waarom? Probeer maar eens!

Dag 1:

Het wordt een heel stoere dag. We gaan naar Le Val des CÓmes in Saint Gatien des Bois. U vindt hier 9 verschillende touw-klim parcoursen door de bomen. De moeilijkheids niveau's zijn verschillend per parcours, dus kinderen vanaf 3 jaar kunnen hier al terecht! Niet zo avontuurlijk ingesteld? In Saint Gatien de bois is ook een mooie wandeling door het bos uitgezet van zo'n 10 km.

Dag 2:

Als u in NormandiŽ verblijft zijn er eigenlijk enkele lekkernijen waar u uitgebreid kennis mee moet maken. Als u door het landschap rijdt dan zijn daar de weilanden en de appelboomgaarden. De koeien zorgen voor de Camenbert en de appels voor de cider (en de Calvados). We gaan vandaag naar een "pommeraie". Er zijn er meerdere, maar wij kozen voor Domaine de la pommeraie in Gonneville sur Honfleur. Al sind 1972 wordt hier cider en sap gemaakt. Uw bezoek en proeven is gratis!

Dag 3:

Een ander aspect waar de Normandie natuurlijk beroemd om is, zijn de Normandische vakwerkhuizen. U bezoekt vandaag Ferme Manoir du Champs in Bonnebosq. Deze authentiek 16e eeuwse herenboerderij heeft z'n karakteristieke bouw behouden en men kan ter plaatse de omliggende gebouwen bekijken. In een schuur wordt middels een maquette een nadere toelichting gegeven op het boeren leven in die tijd.

Dag 4:

Natuurlijk gaat u naar Honfleur. Misschien wel vaker dan een keer. Het 15e eeuwse stadje Honfleur is zo karakteristiek en charmant, dat u wellicht nog wel een avond op het terras aan het haventje wilt doorbrengen. Geniet van de smalle winkelstraatjes in het oude gedeelte en natuurlijk de vele galeriŽn en schilders aan het haventje. Er is een groot park/speeltuin vlakbij het centrum. Met kinderen is ook een bezoek aan de vlindertuin (Naturospace) een aanrader of een boottocht onder de beroemde Pont de Normandie (waar u op de heenweg overhee gekomen bent) door!

Dag 5:

We mogen de Camembert niet vergeten! Er zijn genoeg boerderijen waar u even binnen mag kijken. Een hele mooie grote, met veel mogelijkheden voor kinderen is het Saint Hippolyte in St Martin de la Lieu, net onder Lisieux.

Dag 6:

Lisieux bezoeken, dat doen we vooral vanwege de werkelijk magnifieke basilique. Na de basique gaat u richting het quartier Canonial met de de Cathdrale, le Palais (paleis) Episcopal, en jardin (tuin) de l'EvÍch.

Dag 7:

De laatse dag en we waren nog niet op het strand! Rij naar het prachtige villadorp Deauville voor mooie zandstranden.

En dan zijn we zomaar Bayeux, Caen en de landingsstranden vergeten.. Maar daarom komt u natuurlijk ook 2 weken...