Nederland Vakantieparken Eigen Wijze Bant

Maak alvast vrijblijvend en gratis een account aan, ontvang onze nieuwsbrief en EUR 10,- tegoed om bij de eerstvolgende boeking van een vakantiehuis met blauw kado-logootje te gebruiken. Blijf op de hoogte en profiteer!
Uw emailadres
Herhaal Uw emailadres

Eigen Wijze

Kidsfun Nabij recreatiewater Fun and Action (tieners) 
Plaats: Bant (Flevopolders)
Type: Vakantieparken
Huisdier: 2
Regioinformatie:Nederland
Eigen Wijze
Vakantiehuizen

Eigen Wijze
Beschrijving

Vakantiepark Eigen Wijze ziet eruit als een oud Zuiderzeedorpje en ligt tussen Nationaal Park De Weerribben - Wieden en echte voormalige Zuiderzeedorpen, zoals Lemmer, Blokzijl en Urk. Op Vakantiepark Eigen Wijze zorgen het grote, houten piratenschip, de air trampoline, de skelters en de speelvelden voor urenlang speelplezier. Ga samen voetballen, volleyballen of tennissen of maak een wandeling of fietstocht in het aangrenzende 1200 hectare grote Kuinderbos. Of plan een van de vele uitjes in de omgeving op de grens van Flevoland, Friesland en Overijssel. Er is altijd iets te doen op en rond Eigen Wijze.

De vakantieboerderij van Eigen Wijze ligt centraal in Nederland, in Noordoostpolder, het zogenaamde nieuwe land. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden bent u op Eigen Wijze. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heeft u voor uw uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht u van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland?